Alles voor in de tuin

Alles voor in de tuin

Je eigen tuin is de perfecte plek voor vaders om bij mooi weer leuke dingen te doen met hun kinderen. Bij Decathlon verkopen wij dan ook alles voor in je tuin. Of je nu een wedstrijdje wilt doen wie de mooiste salto maakt op de trampoline, een tafeltennis toernooi houdt of van je tuin een heus badminton veld maakt, wij hebben alles in huis.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Prijs
4.5/5 Op basis van 37624 reviews

Cadeau voor papa

Op zoek naar een cadeau voor papa? Bij Decathlon zit je goed voor jouw vaderdag cadeau! Zo bieden wij verschillende sporten die je samen met hem kunt doen of juist gezellig met het hele gezin. Een cadeau voor papa kan natuurlijk ook iets zijn om alleen hem even te verwennen. Naast sportieve producten die jullie samen kunnen gebruiken bieden wij ook genoeg artikelen voor zijn passie sport die je kan geven als vaderdag cadeau!

Origineel cadeau vader

Wij kunnen je ook helpen met het kiezen van een origineel cadeau voor je vader. Zo hebben we in onze blog verschillende leuke uitjes geselecteerd die je samen met je vader kunt doen zoals vissen. Als je het lastig vindt om een origineel cadeau vader uit te zoeken kun je er ook voor kiezen om een cadeaubon te kopen. Zo kan je vader zijn eigen vaderdag cadeau uitkiezen en maak je hem gegarandeerd blij!