118 artikelen voor

Tennisschoenen

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Tennisschoenen kopen – Online bij Decathlon

Tennisschoenen moeten een goede ondersteuning en grip bieden. Wij hebben tennisschoenen voor alle verschillende soorten tennisbanen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze tennisschoenen informatiegids. Artengo, Asics, Adidas en Nike zijn enkele merken die wij verkopen. Koop nu je tennisschoenen bij Decathlon. Bekijk hier: Hoe kies ik tennisschoenen voor volwassenen? of Hoe kies ik tennisschoenen voor kinderen?

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.4/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Tennisschoenen voor gravel, hardcourt en (kunst)gras

Het is belangrijk om op de juiste tennisschoenen te tennissen. Bij Decathlon vind je tennisschoenen van verschillende grote merken zoals Nike, Adidas, Asics en Reebok. Je kunt bij ons ook terecht voor tennisschoenen van Artengo, het eigen racketsportmerk van Decathlon. We hebben zowel schoenen voor heren, dames en kinderen en onze schoenen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Tennisschoenen zijn naast je racket een van de belangrijkste onderdelen van je tennis outfit. Je voeten worden tijdens een potje tennis behoorlijk belast en het is daarom verstandig om een weloverwogen keuze te maken als het gaat om tennisschoenen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze tennisschoenen informatiegids.

Tennisschoenen voor de beginnende en gevorderde spelers

Ben je op zoek naar tennisschoenen die zijn ontworpen voor intensief gebruik en wedstrijden? De competitie tennisschoenen van Decatlon bieden een uitstekende grip en stelt een speler in staat om snel over de baan te bewegen. Ook voor beginners kun je bij Decathlon een ruim assortiment aan betaalbare tennisschoenen vinden. Startende tennissers zullen over het algemeen minder snel over de baan bewegen en hebben daarom andere schoenen nodig dan wedstrijdspelers. Iedere ondergrond vraagt dus om een speciaal type tennisschoen en daarom is het belangrijk om alvast te bepalen op welke ondergrond je zult gaan spelen voordat je een schoen gaat kopen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze tennisschoenen informatiegids.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over tennisschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je spullen

Bij Decahtlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).