Fitness shop

Fitness kleding Fitness

Fitness schoenen en -kleding, je maakt je fitnessoutfit compleet in onze fitness shop!

Bekijk alle fitness kleding
Fitnessapparatuur Cardiotraining

Zoek je een crosstrainer, hometrainer of andere apparatuur? Hier vind je alle cardio!

Bekijk alle Fitnessapparatuur
Krachttraining Krachttraining

Zoek je halters, dumbells of een kettlebell? Bekijk alles op het gebied van krachttraining!

Bekijk alles voor krachttraining
Yoga en pilates Yoga artikelen

Behalve pilates en yoga artikelen biedt Decathlon ook alles op het gebied van dans en gymnastiek.

Bekijk alle yoga artikelen
 • Fitness kleding

  In de fitness shop van Decathlon vind je fitness kleding voor zowel dames, heren als kinderen. Uiteraard bieden we verschillende kleding voor verschillende soorten fitness: de juiste schoenen, shirts, tops, broeken en ondergoed in de juiste maten. Ook overige fitness spullen als sokken en accessoires als zweetbandjes kun je in onze fitnesswinkel vinden. Weet je niet zeker welke fitness kleding voor jou het beste is, bijvoorbeeld omdat je voor het eerst cardiotraining of juist krachttraining wilt gaan doen? Als je behoefte hebt aan tips of advies op maat, ben je van harte welkom om contact op te nemen met een van onze specialisten.

 • Fitnessapparatuur

  Als je op zoek bent naar alle apparatuur voor cardiotraining , zit je in de fitnesswinkel van Decathlon helemaal goed. Doe je al langer aan fitness of ben je juist een beginner? Voor zowel cardio- als krachttraining hebben we fitnessapparaten in verschillende soorten en prijscategorieën. Je betaalt dus nooit de hoofdprijs. Het aanbod looptrainers, hometrainers, crosstrainers en roeimachines is groot. Uiteraard kun je hier ook losse fitnessartikelen als springtouwen en stepbankjes vinden. Je brengt de sportschool in huis via de fitness shop van Decathlon, en met een van onze trampolines kun je je allround workout gewoon voortzetten in de tuin.

 • Krachttraining

  In onze fitness shop stel je qua krachttraining zelf je ideale workout samen met onze losse schijven (0,5-20kg) en stangen voor een halter op maat, of kies je juist voor een van onze haltersets. Je vindt hier verder een legio aan fitnessartikelen voor krachttraining, zoals optrekstangen, rugtrainers, gewichten en halters en apparaten om een homegym mee samen te stellen. Ook bieden we fitness spullen als dumbells en de populaire kettlebells. Met onze trainingsbanken en buikspiertrainers werk je op een gebalanceerde manier en volgens je eigen workoutschema aan je spiermassa. Voor een goede grip tijdens het sporten hebben we verschillende handschoenen voor je. Overige accessoires in de fitnesswinkel van Decathlon zijn springtouwen, buikspiergordels, matjes met grip en meerdere soorten elektroden.

 • Yoga

  Yoga, dans, pilates

  Zoek je fitnessartikelen of yogakleding? Dan hebben we alles wat je zoekt in onze fitness shop. Of je nu voor het eerst kennismaakt met yoga en pilates of het juist al jaren op hoog niveau doet: onze fitnessartikelen zijn geschikt voor elk sportniveau. Natuurlijk hebben we yogamatjes van verschillende niveaus voor je: bijvoorbeeld ons uitstekend geprijsde matje voor beginners en verschillende halters en gymnastiekballen in meerdere grootten en gewichtsklassen. Ook voor gymnastiek en dans ben je hier goed: we bieden alle benodigde turn- en balletkleding, gym- en balletschoenen en fitness spullen als hoepels, linten en knotsen voor ritmische gymnastiek.

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 1200 winkels in 33 landen al jaren een begrip wereldwijd en is uitgegroeid tot publiekslieveling onder fitnessliefhebbers. In de webshop zie je het volledige aanbod van onze fitnessspullen, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

 1. Online kun je op basis van afbeeldingen niet zien hoe een apparaat daadwerkelijk is tijdens gebruik. Maar je kunt bij ons in de winkel wél gewoon onze fitnessapparatuur komen uitproberen!
 2. Wanneer je in de winkel niet alle fitness spullen vindt die je zoekt, kun je op de touchscreens in de winkel ons volledige aanbod bekijken. Je rekent bij de kassa af en je bestelling wordt gewoon thuisbezorgd!
 3. Als jouw fitnessapparaat toe is aan een onderhoudsbeurt, ben je altijd welkom in een van onze vestigingen.

Innovatie: Gain trainer

Met de verschillende gain trainers van Domyos werk je door middel van verschillende oefeningen voor je armen en buik naar een gezond lichaam.

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online fitness shop van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen. De prijzen in de fitnesswinkel variëren van €2,95 tot €2.999,-.

Esther op decathlon.nl:

In de Franse Decathlon 1 shirtje gekocht en onderweg naar huis al spijt dat ik er maar 1 had... Thuis gelijk alle andere kleuren bij besteld. Vriendin heeft ook gelijk alle kleuren besteld haha. Wij sporten in stijl en anderen vragen waar we ze gekocht hebben én zijn positief verrast over de prijs. Top dus!

11 4.7 /5
My Top