Optrekstangen

Optrekstangen

Optrekstangen hebben we bij Decathlon in verschillende soorten en maten. Een pull-up is een uitstekende oefening voor het versterken van je rug, schouders, borst en armen. Wil je graag pull-up's trainen? Gebruik dan onze fitness elastieken om de weerstand tijdelijk te verminderen.
5 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 2428 reviews

  Waarom zou je een optrekstang aanschaffen?

  Optrekken is een zware oefening. De meeste mensen kunnen dit dan ook niet in één keer. Maar oefening baart kunst! Een optrekstang zorgt voor stevige spieren. Je traint je biceps, schouders, rug en borstspieren. Wil jij graag je bovenlichaam trainen? Dan is het handig om een optrekstang aan te schaffen.

  Welke optrekstang past bij jou?

  Decathlon biedt diverse soorten optrekstangen aan. Bij het uizoeken van een stang is het belangrijk om rekening houden met drie zaken, namelijk prestaie, veiligheid en opberggemak. Wil jij jouw stang aan de muur monteren? Doe dat dan altijd aan een draagmuur. Wil je hem liever na gebruik opbergen? Kies dan voor een optrekstang die aan een deur gemonteerd kunnen worden.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze optrekstangen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt uitproberen.

  Levering van je optrekstang

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen