Welke slippers passen bij mij?

Teenslippers, badslippers of waterschoenen, er is erg veel keuze. Wekle slippers passen bij jou?

Badslippers kiezen

Er zijn veel verschillende soorten slippers voor dames, heren en kinderen. Lees hieronder welke slippers het best bij jou passen

Waar gebruik je de slippers voor?

Gebruik je de slippers voor onder de douche, in de sauna of op het strand?

Badslippers voor onder de douche

Zoek je slippers om onder de douche te dragen? Bijvoorbeeld bij jouw sportclub. Kies dan badslippers of teenslippers van plastic (kunststof). Het is belangrijk om slippers in (openbare) douches te dragen, omdat je anders voetschimmel op kunt lopen. Draag daarom (bad)slippers onder de douche. Erg populair zijn badslippers van Adidas. Maar je kunt ook kiezen uit andere badslippers voor dames, heren of kinderen

Hoe kies ik badslippers?

Teenslippers voor het strand

Ga je graag naar het strand of op vakantie? Dan loop je waarschijnlijk het liefst op teenslippers. We hebben teenslippers voor dames, heren en kinderen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten teenslippers. Teenslippers van leer lopen erg lekker en veel mensen vinden deze er wat mooier uitzien. Is het belangrijk dat je teenslippers nat mogen worden? Kies dan voor kunststof teenslippers, bijvoorbeeld van Havaianas. Wil je ook met je slippers door het water of over rotsen lopen? Dan kun je beter kiezen voor waterschoenen. 

Hoe kies ik badslippers?

Slippers voor de sauna

Ga je graag naar de sauna? Dan weet je dat het hier verplicht is om slippers te dragen. Ook hier raden we badslippers of kunststof teenslippers aan. Deze drogen namelijk sneller dan leren slippers. Net als onder openbare douches is het in de sauna voor jouw en andermans hygiene belangrijk om slippers te dragen. 

Hoe kies ik badslippers?

Ook interessant

Welke waterschoenen passen bij mij?

Welke waterschoenen passen bij mij?

Voor iedere gelegenheid, gerelateerd aan water, kan je waterschoentjes dragen. Maar welke waterschoen past eigenlijk bij jou? Lees het in onze blog!

surf

Welke bikini past bij mijn figuur?

Lees hier welk type bikini bij jouw figuur past. Grote of kleine borsten, een lichte of donkere huid? Voor elk type lichaam hebben we een bikini.

badpak

Welk badpak past bij mij?

Lees hier welk type badpak voor jouw sport en niveau ontwikkeld is. En welk badpak het beste bij jouw figuur past.

Hoe kies ik een zwembroek of boardshort?

Hoe kies ik een zwembroek of boardshort?

Een juiste zwembroek of boardshort kiezen doe je op basis van een aantal criteria, naargelang de duur van je gebruik. Wij geven je nuttige tips om een juiste keuze te kunnen maken.

Badmutsen

Hoe kies ik een badmuts?

Een badmuts beschermt het hoofdhaar en zorgt ervoor dat er minder weerstand in het water is, omdat je gestroomlijnd door het water beweegt. Een badmuts is bij sommige zwembaden verplicht, denk hier ook aan als je op vakantie gaat. Haar kan de filters van het zwembad vervuilen en daarom kiezen sommige zwembaden in het buitenland ervoor om dit verplicht te stellen. We hebben 3 verschillende soorten badmutsen: stoffen, stof met siliconen coating of siliconen. Nabaiji geeft je advies over het kiezen van de juiste badmuts voor het gewenste gebruik.

Hoe kies ik een zwembril?

Hoe kies ik een zwembril?

De keuze voor een zwembril is erg belangrijk, ze helpen je niet alleen om goed onder water te zien maar beschermen ook onze ogen. Een goed gezichtsveld, goed comfort van de bril en niet beslaan van de glazen zijn voordelen die er toe doen tijdens het zwemmen. Nabaiji helpt je kiezen.