Kinder teenslippers

Kinder teenslippers

Wil je teenslippers voor een kind kopen? We hebben teenslippers voor jongens en meisjes. Veel kinderen lopen graag op flip flops, zoals teenslippers ook wel genoemd worden. Voor kinderen die een slipper tussen hun tenen niet fijn vinden, hebben we kinder badslippers Bij Decathlon vind je relatief goedkope kinder teenslippers van goede kwaliteit. We hebben teenslippers voor kinderen van verschillende merken: Havaianas, Quicksilver, Roxy, Olaian en Nabaiji. We hebben nog meer slippers (niet alleen voor kinderen). Bekijk ook onze kinder zwemkleding en handdoeken. Op het strand kun je een kind het best waterschoenen laten dragen. Bescherm je kind met een uv shirt tegen de zon. Koop teenslippers voor jouw kind bij Decathlon.

Advies nodig?
Welke slippers passen het best bij jou?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Geslacht
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
22,99
4.5/5 Op basis van 7752 reviews

Teenslippers voor jongens en meisjes

Decathlon heeft een ruim assortiment aan teenslippers voor kinderen. Teenslippers zijn ideaal, niet alleen omdat ze lekker zitten, maar ook omdat ze licht en gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Decathlon heeft teenslippers van verschillende merken. Zo vind je bij ons slippers van de bekende merken Quiksilver en Roxy. Wil je, vooral omdat de voeten van kinderen snel groeien, niet te veel voor de teenslippers betalen? Dan raden wij de slippers van Nabaiji en Olaian aan. Nabaiji en Olaian zijn onze passiemerken en hebben een fantastische prijs-kwaliteit verhouding. De slippers van Nabaiji bieden extra grip op een gladde vloer, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor in het zwembad of onder de douche. Ben je juist vaker buiten (op het strand) te vinden? Kies dan voor de slippers van Olaian.

Flip flops voor kinderen

Teenslippers worden ook wel flip flops genoemd. Deze naam komt van het ‘flip flop’ geluid die de slippers tijdens het lopen maken. Dit geluid wordt veroorzaakt door de achterkant van de teenslipper. Zodra je een stap zet, komt de achterkant van de zool tegen je voetzolen aan. Sommige kinderen vinden dit een grappig geluig en iets wat typerend is voor de zomer. We hebben flip flops voor jongens en meisjes.