Badslippers

Badslippers

Op zoek naar badslippers? Decathlon heeft dames badslippers, heren badslippers en badslippers voor kinderen. Kies badslippers van jouw favoriete merken merken: Adidas badslippers, Arena, Speedo, Nabaiji en Olaian. Badslippers zijn erg fijn om thuis of in een (openbare) douche te dragen. Bij Decathlon kun je naast badslippers ook teenslippers kopen. We hebben relatief goedkope badslippers met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Bekijk ook onze zwemkleding, badjassen, waterschoenen, handdoeken en UV werende kleding. Koop jouw nieuwe badslippers voordelig bij Decathlon.

Advies nodig?
Welke slippers passen het best bij jou?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
Sticker
Kleur
Prijs
VERKOPER
€28,00
Adissage Badslippers
ADIDAS

Adissage Badslippers

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

€23,00
4.5/5 Op basis van 22224 reviews

Badslippers koop je bij Decathlon

Iedereen zou een paar badslippers in zijn of haar kast moeten hebben staan. Niet alleen omdat ze ontzettend comfortabel zitten, maar ook omdat ze nog eens multifunctioneel zijn. Zo kan je ze binnen, buiten en in het zwembad dragen! Bij Decathlon vind je badslippers van verschillende merken: Nabaiji, Adidas, Speedo en Arena. De badslippers van deze merken zijn speciaal ontworpen voor iedereen die wel eens naar het zwembad gaat of die het leuk vindt om een bezoek aan een sauna te brengen. De slippers beschikken over een rubberen zool, waardoor ze een zeer goede grip op natte (zwembad)vloeren bieden. De kans op uitglijden wordt dus dankzij deze slippers verkleind. Decathlon verkoopt badslippers, met de beste prijs-kwaliteit verhouding, voor dames, heren en kinderen. Daarnaast zijn de slippers in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder zwart, roze en blauw. Wat jouw smaak ook is, bij ons vind je de juiste badslipper! Naast badslippers verkopen wij ook teenslippers.

Alle voordelen van badslippers op een rij

Wat zijn de voordelen van het dragen van badslippers? Het dragen van badslippers heeft veel voordelen:

  • Hygienisch, de kans op zwemmerseczeem en voetschimmel wordt verkleind.
  • Extra grip op natte ondergronden, waardoor de kans op uitglijden wordt verkleind.
  • Lichtgewicht, waardoor ze eenvoudig mee te nemen zijn.
  • Sneldrogend.

Goedkope badslippers met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

We vinden het belangrijk dat iedereen op baslippers kan lopen. Daarom koop je bij Decathlon goedkoop jouw favoriete badslippers. Badslippers van onze eigen merken Nabaiji en Olaian zijn het goedkoopst. Daarnaast vind je bij ons ook badslippers van andere merken voor de beste prijs. Bij onze vind je goedkopebadpslippers vanaf €3,99. Goedkope badslippers hoeft niet te betekenen dat de kwaliteit niet goed is. In tegendeel. Onze badslippers hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ze worden uitvoerig getest en worden voor en door zwemmers ontworpen. Koop jouw nieuwe badslipers voordelig bij Decathlon!