Hoe kies ik een step voor volwassenen?

1. De afstand van je ritten

Je kunt onderscheid maken tussen twee soorten steps voor volwassenen, de elektrische step en de normale step. Welke step je nodig hebt kun je bepalen afhankelijk van de afstand die je aflegt en van de inspanning die je wilt leveren.

Hoe kies ik een step voor volwassenen?

2. Het soort ondergrond

Houd rekening met de ondergrond waarover je gaat rijden. Bij een ruwe ondergrond kan je het beste kiezen voor een model met vering en met ergonomische handgrepen om de trillingen in de benen en armen te dempen.

Hoe kies ik een step voor volwassenen?

3. Opvouwbaar of niet?

Als je tijdens je reis ook gebruik maakt van het openbaar vervoer, kies dan een "Easyfold" -model. Zo kun je je step in één seconde inklappen. Ook kun je hem zodra hij is opgevouwen gemakkelijk achter je aan mee trekken als een reiskoffer op wieltjes. Ideaal voor in het woon werkverkeer!

Hoe kies ik een step voor volwassenen?

Ontdek nog meer skeeler, step en skateboard tips!

Hoe kies ik skates volwassenen

Hoe kies ik skeelers voor volwassenen?

Als je nog niet precies weet waar je op moet letten bij het uitzoeken van skeelers of inline skates dan helpen wij je graag op weg. Ontdek hier alle sportieve tips.

7 redenen om een step in de stad te gebruiken

7 redenen om een step in de stad te gebruiken

Vooral in de stad is een step super handig, geen files, duurzaam transport, geen parkeerplaats meer zoeken... Ontdek hier 7 goede redenen om de step boven de auto te verkiezen!

Hoe kies ik een skate helm?

Hoe kies ik een skate helm?

De helm is bij het inline skaten een essentieel onderdeel van je uitrusting. Het garandeert je veiligheid bij een valpartij. Maar hoe kies je nou een helm? In dit artikel staan een paar handige tips!

Hoe kies ik een kinderstep?

Hoe kies ik een kinderstep?

Steppen is enorm populair onder kinderen. Ze hebben de techniek vlug onder de knie, om meteen vorderingen te boeken en het echte snelheidsgevoel voor het eerst te ervaren. Hierbij is het wel belangrijk dat je de juiste step kiest voor je kind, voor een aangenaam gevoel en urenlang step plezier!

Hoe kies ik een stuntstep?

Hoe kies ik een stuntstep?

Freestyle steppen (stuntsteppen) is een coole sport die kinderen van jongs af aan kunnen beoefenen. Ze kunnen van kleine hindernissen rollen en een aantal eenvoudige tricks uitvoeren. Hoe ouder ze worden, hoe meer grenzen ze aftasten en verleggen, op zoek naar moeilijkere tricks. Om deze sport in optimale omstandigheden te beoefenen, is het erg belangrijk dat je de juiste step kiest.

Longboard of cruiser?

Hoe kies je tussen een longboard of een cruiser?

Twijfel je tussen de aankoop van een longboard of een cruiser en weet je niet welke van de twee je moet kiezen? Raak niet in paniek, in deze gids vind je alle informatie die je nodig hebt om het juiste longboard of cruiser te vinden, aangepast aan de manier waarop jij het liefste wil boarden.