Boulderen

Boulderen

Alles voor het boulderen koop je bij Decathlon. Op zoek naar boulder schoenen ? Bekijk ook onze grote pofzak voor boulderen zodat je magnesium niet in het rond vliegt tijdens het boulderen.
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Maat
Sport
Levertijd
Merk
Kleur
Prijs
22 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 3436 reviews

  Boulderen

  Bij Decathlon vind je alles voor het boulderen. Deze explosieve vorm van klimmen vereist een goed paar boulder schoenen, en om nog beter te boulderen vind je bij Decathlon alles wat je nodig hebt zoals grote pofzakken en crashpads als je buiten wilt boulderen.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze backpacks kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van je boulder spullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen en op de meeste backpacks van Forclaz geld zelfs een garantie van 10 jaar! Alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen