Loopband

Loopband

Trainen op een loopband is ideaal wanneer je in een korte tijd veel calorieën wilt verbranden en je conditie op peil wilt houden. Daarnaast is het voor fanatieke hardlopers een zeer geschikt alternatief wanneer de weersomstandigheden het een buitentraining niet toelaten. Veel mensen denken bij een loopband direct aan de sportschool, maar een loopband is ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Omdat je de snelheid en helling van de loopband altijd zelf in kunt stellen, is het een zeer toegankelijk fitness apparaat. Bekijk ook ons assortiment fitness schoenen, fitness kleding en andere fitness apparatuur voor een optimale workout.
Twijfel je nog over je aankoop? Bekijk hier alle voordelen van het kopen van een loopband bij Decathlon.
Terug naar artikelen
SPORTIEF NIVEAU
Kanteling
BREEDTE VAN HET LOOPVLAK
Motorvermogen
Merk
Prijs
8 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 2135 reviews

  Loopband kopen

  Wil je een loopband kopen? Dan ben je hier bij Decathlon in ieder geval al aan het juiste adres. Een loopband, ook wel treadmill genoemd, is een populair cardio apparaat voor thuissporters. Maar waar moet je nou allemaal rekening mee houden bij het kiezen van een elektrische loopband? Ten eerste is het goed om van te voren een inschatting te maken over hoe intensief je de loopband wilt gaan gebruiken. Is dit één keer in de week? Kies dan voor een simpel en goedkoop model. Gaat de loopband intensief gebruikt worden? Dan is het verstandig om voor een wat uitgebreider model te kiezen. Verder zijn de loopbanden uitgerust met verschillende soorten en aantallen trainingsprogramma’s en hebben ze allemaal een verschillende maximale snelheid. Ook het loopvlak is goed om te bestuderen. Zorg ervoor dat hij breed en lang genoeg is voor jouw workout. Verder is de maximale helling van een loopband een belangrijke factor. Door het loopvlak omhoog te zetten kun je jouw workout nog zwaarder maken.

  Loopband inklapbaar

  Natuurlijk komt het voor dat je jouw loopband een tijdje wat minder gebruikt dan je zou willen. Het is dan natuurlijk heel vervelend als de treadmill dan in de weg staat. Maak je loopband inklapbaar wanneer je deze niet regelmatig gebruikt. Een inklapbare loopband is zeer populair omdat het fitness apparaat dan gemakkelijk opgeborgen kan worden onder het bed of in een hoekje van de kamer. Veel van onze loopbanden zijn inklapbaar en daardoor gemakkelijk op te bergen.

  Wandelband

  Ben je van plan niet op een loopband (treadmill) te rennen, maar deze enkel te gebruiken om te wandelen? Kies dan voor een wandelband. Ten eerste bespaar je hiermee een hoop geld, en ten tweede zijn hardloopbanden niet geschikt om alleen maar op de wandelen. Dit gaat namelijk ten koste van de motor. Dus, ben je van plan enkel te wandelen? Dan is de Domyos Walk 500 is hier zeer geschikt voor.

  Garanties en service Decathlon loopband

  Ga je een loopband kopen bij Decathlon? Dan wordt deze altijd gratis thuisbezorgd. Je moet hem nog wel even zelf in elkaar zetten, maar geen paniek! Dit is vrij simpel te realiseren. Ben je niet tevreden met je loopband? Dan kun je deze binnen 365 dagen gratis ruilen of retourneren. Is er iets stuk of beschadigd? Geen probleem! Je hebt altijd 5 jaar garantie op het frame, en 2 jaar op onderdelen. Heb je hulp nodig bij de montage of bij het onderhoud van je loopband? Dan staan onze experts altijd klaar om je te helpen.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen