Loopband

Loopband

Trainen op een loopband is ideaal wanneer je in een korte tijd veel calorieën wilt verbranden en je conditie op peil wilt houden. Daarnaast is het voor fanatieke hardlopers een zeer geschikt alternatief wanneer de weersomstandigheden het een buitentraining niet toelaten. Veel mensen denken bij een loopband direct aan de sportschool, maar een loopband is ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Omdat je de snelheid en helling van de loopband altijd zelf in kunt stellen, is het een zeer toegankelijk fitness apparaat. Bekijk ook ons assortiment fitness schoenen, fitness kleding en andere fitness apparatuur voor een optimale workout.
Twijfel je nog over je aankoop? Bekijk hier alle voordelen van het kopen van een loopband bij Decathlon.
Advies nodig?
Waarom zou je jouw fitness apparaat bij Decathlon kopen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪KANTELBAAR‬
‪VOUWBAAR‬
‪BREEDTE VAN HET LOOPVLAK‬
‪LENGTE VAN HET LOOPVLAK‬
Merk
Prijs
€419,00 -9%
€379,00
€875,00 -25%
€649,00
*De uitverkoop begint op 13-7-2023
Loopband - Jet 5
FOCUS FITNESS

Loopband - Jet 5

€565,00 -20%
€449,00
*De uitverkoop begint op 29-8-2023
€999,00 -10%
€899,00
€479,00 -16%
€399,00
€1.399,00 -7%
€1.299,00
Loopband - TR-500i
VIRTUFIT

Loopband - TR-500i

(3)
€1.899,00
€499,00 -25%
€374,00
*De uitverkoop begint op 13-7-2023
Loopband - Jet 1
FOCUS FITNESS

Loopband - Jet 1

€625,00 -28%
€449,00
*De uitverkoop begint op 23-1-2023
€999,00 -15%
€849,00
*De uitverkoop begint op 5-6-2023
€1.499,00 -20%
€1.199,00
*De uitverkoop begint op 3-8-2023
4.5/5 Op basis van 7074 reviews

Loopband kopen

Wil je een loopband kopen? Dan ben je hier bij Decathlon in ieder geval al aan het juiste adres. Een loopband, ook wel treadmill genoemd, is een populair cardio apparaat voor thuissporters. Maar waar moet je nou allemaal rekening mee houden bij het kiezen van een elektrische loopband? Ten eerste is het goed om van te voren een inschatting te maken over hoe intensief je de loopband wilt gaan gebruiken. Is dit één keer in de week? Kies dan voor een simpel en goedkoop model. Gaat de loopband intensief gebruikt worden? Dan is het verstandig om voor een wat uitgebreider model te kiezen. Verder zijn de loopbanden uitgerust met verschillende soorten en aantallen trainingsprogramma’s en hebben ze allemaal een verschillende maximale snelheid. Ook het loopvlak is goed om te bestuderen. Zorg ervoor dat hij breed en lang genoeg is voor jouw workout. Verder is de maximale helling van een loopband een belangrijke factor. Door het loopvlak omhoog te zetten kun je jouw workout nog zwaarder maken.

Loopband voor thuis

Steeds meer mensen kiezen ervoor om niet meer naar de sportschool te gaan maar gewoon hun workout vanuit huis te doen. Er wordt vaak gedacht dat om een effectieve workout te hebben je ook daadwerkelijk naar de sportschool moet gaan. Gelukkig is dit verleden tijd en zijn er juist heel veel opties om je workout vanuit huis te doen. Een loopband voor thuis komt dan ook goed van pas. Je kunt loopbanden gebruiken als warming-up maar ook als volledige workout. Wist je dat bijna al onze loopbanden trainingsprogramma's hebben? Zo kun je afwisselen met je workout. De ene dag kun je bijvoorbeeld een heuvel oplopen en de andere dag heb je meer zin in een HIIT waarin je snel hardlopen met lopen afwisselend. Je kunt de loopband echt zelf zo leuk maken als je zelf wilt. We hebben verschillende loopbanden voor thuis, sommige zijn meer geschikt voor mensen die al wat meer ervaring hebben met hardlopen, en andere juist voor de beginners. Ook hebben we loopbanden die geschikt zijn voor wandelen. Dit zul je ook teruglezen in de productomschrijvingen en in de prijs. Mocht je er toch niet uitkomen welke loopband voor thuis goed bij je past, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Loopband inklapbaar

Natuurlijk komt het voor dat je jouw loopband een tijdje wat minder gebruikt dan je zou willen. Het is dan natuurlijk heel vervelend als de treadmill dan in de weg staat. Maak je loopband inklapbaar wanneer je deze niet regelmatig gebruikt. Een inklapbare loopband is zeer populair omdat het fitness apparaat dan gemakkelijk opgeborgen kan worden onder het bed of in een hoekje van de kamer. Veel van onze loopbanden zijn inklapbaar en daardoor gemakkelijk op te bergen.

Loopband goedkoop

Ben je van plan niet op een loopband (treadmill) te rennen, maar heb je geen zin om teveel geld hier aan te besteden? Kies dan voor een goedkope loopband van decathlon. Je bespaart hiermee een hoop geld. Een wandelband is ook een goede optie als je opzoek bent naar een goedkope loopband. Dit gaat namelijk ten koste van de motor. Dus, ben je van plan enkel te wandelen? Dan is de Domyos Walk 500 is hier zeer geschikt voor.

Garanties en service Decathlon loopband

Ga je een loopband kopen bij Decathlon? Dan wordt deze altijd thuisbezorgd. Je moet hem nog wel even zelf in elkaar zetten, maar geen paniek! Dit is vrij simpel te realiseren. Ben je niet tevreden met je loopband? Dan kun je deze binnen 365 dagen gratis ruilen of retourneren. Is er iets stuk of beschadigd? Geen probleem! Je hebt altijd 5 jaar garantie op het frame, en 2 jaar op onderdelen. Heb je hulp nodig bij de montage of bij het onderhoud van je loopband? Dan staan onze experts altijd klaar om je te helpen.