Kettlebells

Kettlebells

Kettlebells zijn populaire fitness materialen die gemakkelijk in elke fitness routine verwerkt kunnen worden. Met behulp van kettlebells kun je jouw oefeningen verzwaren, waardoor het perfect in een krachttraining schema te verwerken is. Daarnaast worden kettlebells ook veel gebruikt in crosstrainingen of High Intensity Interval trainingen. Omdat kettlebells verkrijgbaar zijn in verschillende gewichten, zijn ze geschikt voor iedere sporter.
7 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 1347 reviews

  Kettlebell

  Op internet zie je steeds meer kettlebell workouts voorbij komen. En dat is eigenlijk niet zo gek. Je kunt je hele lichaam trainen met een kettlebell en de oefeningen die je ermee kunt doen zijn eindeloos. Je hebt vast wel eens gehoord van de meest populaire kettlebell oefening: de kettlebell swing. Hiermee train je je hele core. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt om de armen en benen te trainen. Hou bijvoorbeeld een kettlebell tegen je borst wanneer je squats maakt, of probeer een kettlebell met één arm boven je hoofd te tillen.

  Kettlebell kopen

  Wil je een kettlebell kopen? Dan hebben we bij Decathlon veel keuze aan gewichten. Helaas leveren wij geen volledige kettlebell set, maar zijn alle kettlebells alleen los te koop. Een kettlebell kopen begint met de vraag welke oefeningen je ermee wilt doen. Wil je voornamelijk je armen trainen? Kies dan voor een wat lichtere variant. Wil je voornamelijk je benen trainen? Dan kan je voor een zwaardere kettlebell kiezen. Je benen zijn een grote spiergroep en kunnen daardoor veel meer gewicht verdragen dan je armen. Doe je liever aan full body trainingen en wil je met jouw kettlebell oefeningen doen voor je hele lichaam? Kies dan voor een middelmaat. De best verkochte kettlebells zijn die van 8kg en die van 12kg.

  Sport oefeningen thuis

  In iedere sportschool is een kettlebell niet meer weg te denken. Duizenden mensen trainen er dagelijks mee. Maar thuis een kettlebell workout doen wordt ook steeds populairder. Met een kettlebell kun je talloze sport oefeningen thuis doen. Wanneer je met een kettlebell thuis traint kun je alle spieren aanpakken: je benen, je armen, je rug, je billen en je schouders. Hierdoor is het een bijna onmisbaar attribuut wanneer je een fanatieke thuis sporter bent.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen