Hometrainer

Hometrainer

Een hometrainer is een zeer laagdrempelig fitness apparaat en geschikt voor zowel jong als oud. Het is perfect voor iedereen die graag thuis zijn of haar conditie wilt verbeteren en/of extra calorieën wilt verbranden. Tijdens het sporten op een hometrainer worden de knieën niet zwaar belast. Hierdoor is het ook een zeer geschikt apparaat voor mensen die aan het revalideren zijn van een blessure, of voor oudere mensen die graag in beweging willen blijven. Bekijk ook onze fitness schoenen en fitness kleding voor de optimale workout!
Twijfel je nog over je aankoop? Bekijk hier alle voordelen van het kopen van een hometrainer bij Decathlon.
Advies nodig?
Waarom zou je jouw fitness apparaat bij Decathlon kopen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
‪GEWICHT VAN VLIEGWIEL‬
‪CONNECTIVITEIT‬
‪VOUWBAAR‬
‪AANTAL WEERSTANDSNIVEAUS‬
Merk
Prijs
€250,00 -40%
€150,00
€460,00 -35%
€299,00
€315,00 -20%
€249,00
*De uitverkoop begint op 7-3-2023
€470,00 -37%
€292,00
€875,00 -14%
€749,00
*De uitverkoop begint op 5-9-2023
€299,00 -40%
€179,00
*De uitverkoop begint op 16-5-2023
€124,95
Physionics Hometrainer Fiets
PHYSIONICS

Physionics Hometrainer Fiets

€219,00 -13%
€188,95
€148,95
3.9/5 Op basis van 10268 reviews

Hometrainer kopen

Wil je graag een hometrainer kopen? Dan ben je bij Decathlon in ieder geval aan het juiste adres. Het grootste gedeelte van ons assortiment hometrainers is van ons eigen merk Domyos, maar we hebben ook exemplaren van Kettler en Proform. Wanneer je een hometrainer gaat kiezen is het belangrijk om rekening te houden met de intensiteit waarop je het apparaat wilt gaan gebruiken. Wil je één keer in de week een stukje fietsen? Dan kun je gemakkelijk voor één van onze simpele hometrainers kiezen, deze zijn zeer goedkoop. Maar wordt de hometrainer vaker gebruikt of door meerdere mensen in het gezin? Dan is het de moeite waard om voor een duurder en uitgebreider model te kiezen. Daarnaast is het goed om je eigen mobiliteit te onderzoeken. Vind je het moeilijk om op een fiets te stappen? Kies dan een hometrainer met een extra lage instap. Vind je ergonomie belangrijk tijdens het sporten? Kies dan voor onze speciale E-seat hometrainer. Ook kan het handig zijn om rekening te houden met de plek waar je je hometrainer in huis wilt gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor onze draadloze hometrainer Bike 500, wanneer je geen beschikking hebt over een nabijgelegen stopcontact, of wanneer je de hometrainer bij lekker weer ook buiten wilt gebruiken. Tot slot hebben we hometrainers in het assortiment die opvouwbaar zijn. Dit kan handig zijn wanneer je tot je beschikking hebt over een kleine ruimte en de hometrainer na gebruik weer opvouwbaar op wilt bergen.

Hometrainer voor ouderen

Een hometrainer is een uiterst geschikt apparaat voor als je op leeftijd bent, je kunt hiermee op je eigen niveau bewegen en zelf bepalen hoe intensief je traint. Vaak is een hometrainer ook uiterst geschikt voor het herstellen van de spieren. Ook als warming up van je favoriete workout of misschien wel zelfs als cooling down. Als je last hebt van een blessure kan een hometrainer ook goed van pas komen. Dit omdat je goed zelf het tempo en intensiteit kunt bepalen. Sommige mensen vinden het zelfs fijn om de hometrainer voor de televisie neer te zetten zodat ze veel afleiding hebben tijdens het sporten. Bij Decathlon hebben we meerdere hometrainers die geschikt zijn voor ouderen. Afhankelijk van hoe vaak je per week traint is er altijd wel een hometrainer die bij jouw activiteitsniveau past. Ben je iemand die iedere dag even wilt trainen, dan adviseren wij om een hometrainer aan te schaffen die veel comfort heeft. Ben je van plan om de hometrainer maar een half uur per week te gebruiken, dan kun je voor één gaan die wat minder luxe is.

Fitness fiets

Een hometrainer wordt ook wel een fitness fiets genoemd. Dit is niet zo gek, want de beweging die je op een hometrainer maakt is hetzelfde als fietsen. Bij Decathlon maken wij onze hometrainers zo goedkoop mogelijk. Dit zonder in te leveren op kwaliteit. Wij durven dan ook zeker te stellen dat wij de beste prijs-kwaliteit hometrainers verkopen. Dus, wil je graag afvallen, moet je revalideren, of wil je je conditie op peil houden? Dan is een hometrainer een goede investering in je gezondheid.

Garantie en service hometrainer

Een hometrainer kopen bij Decathlon? Dan is het tot slot nog goed om te weten hoe het zit met onze garantie en services. De hometrainer wordt thuisbezorgd, en kun je simpel zelf in elkaar zetten. Daarnaast heb je 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen. Ook kun je de hometrainer binnen 365 dagen ruilen of retourneren. Heb je hulp nodig bij de montage of bij onderhoud? Dan staan onze experts voor je klaar!