Dumbbells

Dumbbells

Dumbbells zijn onmisbaar als je aan krachttraining doet. Je kunt ze gebruiken om je oefeningen te verzwaren en zo je spieren te versterken. Bij Decathlon hebben we dumbbells in diverse gewichtsklassen. De zwarte dumbbells worden per stuk geleverd en worden veel gebruikt voor krachttraining. De gekleurde dumbbells zijn wat lichter. Deze worden per 2 stuks geleverd en worden veel gebruikt voor pilates oefeningen of revalidatie oefeningen. Bekijk ook onze fitnessbanken en kettlebells.
Advies nodig?
Devil press: Hoe doe je de oefening en wat zijn de voordelen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪GEWICHT (in kg)‬
‪MATERIAAL‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€59,99
Halterset 30kg
PHYSIONICS

Halterset 30kg

Verkocht en verstuurd door Physionics partner

4.5/5 Op basis van 24713 reviews

Dumbbell

Het woord dumbbell heeft iedere fanatieke fitnesser ongetwijfeld al honderden keren gehoord. Elke sportschool heeft een brede range aan dumbbells in diverse gewichten. Nu thuis sporten steeds populairder wordt, zijn er ook steeds meer fitnessers die een eigen dumbbell aanschaffen. Vaak wordt er dan gekozen voor een halterset. Hiermee kun je eindeloos variëren in gewichten en je kunt er (bijna) dezelfde oefeningen mee doen als met een dumbbell. Bij Decathlon verkopen we zowel losse dumbbells als haltersets.

Fitness thuis

Doe je veel aan fitness thuis? Dan raden wij het zeker aan om een dumbbell set te kopen, of voor losse dumbbells te kiezen. Je kunt met deze gewichten namelijk al je spieren trainen, van je rug tot aan je billen en van je armen tot aan je benen. Gebruik ze om je oefeningen te verzwaren. Hierdoor worden je spieren extra geprikkeld. Wanneer je zwaar traint met dumbbells zul je merken dat je steeds een zwaarder gewicht aan kunt en steeds meer herhalingen kunt doen van een bepaalde oefening. Dumbbells zijn perfect te combineren met een fitnessbank. Hierdoor breidt je jouw fitness mogelijkheden thuis uit. Als je aan fitness thuis doet, zijn dumbbells wat ons betreft eigenlijk gewoon onmisbaar.

Goedkope dumbells

Natuurlijk wil je nooit teveel betalen en ben je op zoek naar goedkope dumbells. Bij Decathlon garanderen wij altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij houden onze prijzen laag omdat wij vinden dat sporten voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarbij weigeren wij in te leveren op kwaliteit. Dus ben je op zoek naar goedkope dumbells? Dan ben je hier bij Decathlon aan het juiste adres.