WAAR KAN JE EEN FANATIEK GOLFER EEN PLEZIER MEE DOEN?

Ontdek het hier!

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken?

Het is elk jaar hetzelfde... Je vriend, zus, schoonvader of neef zijn fanatieke golfers. Maar laat jij nou niet zoveel verstand hebben van de golfsport. Hoe ga je een origineel en geschikt cadeau vinden voor deze fanatieke golfvrienden?

EEN PUTTINGSET OM THUIS TE SPELEN - vanaf €15

Pluspunt: Van je huis een putting green maken? Met deze puttingset ga je thuis net zoveel plezier beleven als op de golfbaan dankzij de speciaal ontwikkelde golfballen die rollen zoals ze op de green doen. Met dit pakje onder de kerstboom kan je je familie gelijk uitdagen! Voor wie? Voor iedereen die van golf houdt, dus voor ervaren spelers maar ook voor beginners. Kostprijs: 15 € voor de hole en de drie ballen (een putter Inesis 100 heb je voor 20€). Beoordeling: 4,5/5 - “Ik had mijn twijfels, maar hiermee kan je thuis echt prima trainen. Je hebt geen mat nodig en mijn bal rolt naargelang mijn swing vrijwel even snel als op de green. Heel aangenaam verrast!”

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken?

EEN AFSTANDSMETER VOOR HET GOLFEN - vanaf €150

Pluspunt: Het toestel heeft een functie voor hellingcompensatie, om de afstand tot de hole nauwkeurig te kunnen berekenen. Niets houdt je golfende vrienden nu nog tegen de handicap te verbeteren! Voor wie? Bedoeld voor ervaren golfers (met een handicap van 15 of minder) die een afstand tot op de meter nauwkeurig willen meten. Kostprijs : € 150 Beoordeling : 4,5/5 - “Perfect! Supereenvoudig te gebruiken. Met zijn vergroting x 6 doet hij zelfs beter dan de bu...! Zijn precisie tot op een meter nauwkeurig is meer dan voldoende. De slope-functie die je heel vlot kunt aan- of uitzetten is uitermate handig voor wanneer je een oefenpartijtje speelt of de baan gaat verkennen. En voor zo'n prijs! Ik kan in ieder geval niet meer zonder!”

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Een afstandsmeter!

GOLFBALLEN - vanaf €5

Pluspunt: Een geschenk voor alle golfers! Perfect om iedereen die wil golfen een plezier te doen. Let op, er zijn niveauverschillen: de reeks 100 is voor beginners, 500 voor gevorderde spelers en 900 voor heel ervaren spelers die een hoge balcontrole willen rond de greens. Voor wie? Alle golfers, ongeacht hun spelniveau. Kostprijs: 5 €, 15 € of 30 € naargelang dat je kiest voor het model Inesis Distance 100, Soft 500 of Tour 900.

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Golfballen!

KLEDING voor WANNEER HET KOUD IS - vanaf €17

Pluspunt: Echte golfers willen natuurlijk de hele winter lang blijven spelen en in vorm zijn voor de feestdagen. Zij zullen een warme en ademende uitrusting dus zeker kunnen gebruiken! Voor wie? Gepassioneerde spelers die het ook warm willen hebben bij temperaturen onder 10°C. Kostprijs: 147€ hele uitrusting - bodywarmer (40€), fleece trui (30€), warme broek (40€), winterhandschoenen (20€) en golfpet met oorwarmer (17€) Beoordeling: Bodywarmer van Inesis: 4,8/5 - “Wat moet je zeggen over deze golfbodywarmer? Hij is heel licht, comfortabel en houdt je lichaam vooral lekker warm wanneer het frisjes, ja zelfs koud wordt. Bovendien hindert hij je helemaal niet in je swingbeweging.”

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Golfkledij!

EEN GOLFTROLLEY OM JE TAS TE VERVOEREN - vanaf €40

Pluspunt: Wil je niet dat hij of zij nog zo moe of met rugpijn terugkeert van het golfen? Met een golftrolley belast een speler zijn lichaam voortaan een stuk minder. Er zijn verschillende modellen voor elk budget. Voor wie? Golfers die hun tas niet meer 18 holes willen slepen. Kostprijs: Vanaf 40€ voor een trolley op 2 wielen en 120€ voor een exemplaar op 3 wielen. Beoordeling: Over de trolley Inesis 900: 4,3/5 “uitstekende golftrolley met afneembare wielen. Opklappen en de wielen afnemen gaat heel makkelijk, en de kleur is prachtig.”

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Een golftrolley!

SCHOENEN DIE GRIP GEVEN OP DE FAIRWAY - €35

Pluspunt: Tijdens de winter worden golfbanen erg glad. De kans op uitglijden tijdens het swingen ligt in het verschiet… Een goed paar schoenen onder de kerstboom zal zeker in de smaak vallen! Voor wie? Alle golfers die niet op hun blote voeten willen spelen.  Kostprijs: Vanaf 35€ Beoordeling: Schoenen Inesis Grip Waterproof Heren: 4,4/5 “Super in onderhoud en comfortabel! Laten geen druppel water door!!!!”

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Golfschoenen!

DE CLUBs VAN ZIJN DROMEN - groot budget

Pluspunt: Zit zijn of haar tas vol met verroeste en verouderde clubs? Praat hij of zij alleen nog over deze driver/wood/putter... en dit al een jaar lang? Dit is het momnet om daar korte metten mee te maken. Voor wie? Wat zijn of haar niveau ook is, zoek de perfecte club voor je golfende vrienden! Kostprijs: Moeilijk te zeggen omdat de keuze zo groot is. Geniet van onze aanbiedingen om te vinden wat je zoekt.

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Golfclubs!

EEN CADEAUBON OM ZELF TE KUNNEN KIEZEN - kies zelf je budget

Misschien is je golfende vriend zo eigenwijs dat die het beter zelf kan uitzoeken. Pluspunt? Je kunt de bon zelfs personaliseren met een foto van de gelukkige. Hoe? Surf gewoon even naar decathlon.nl. Voor wie? Toppers maar evengoed diegenen die hun eerste stapjes zetten. Kostprijs? Vrij te kiezen bedrag tussen 10 en 250€.

Met welk geschenk kan je iemand die golft blij maken? Een cadeaubon!