Hardloopschoenen Dames

Hardloopschoenen Dames

Hardloopschoenen dames kopen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan hardloopschoenen dames. Ben je een startende hardloper of heb je al wat ervaring, wij hebben voor iedereen de juiste renschoen. Bij nieuwe hardloopschoenen horen ook een goed paar hardloopsokken, we hebben zowel hoge als lage hardloopsokken in verschillende kleuren. Hier vind je ook bijpassende hardloopkleding voor dames. Je prestaties verder volgen doe je met onze hardloophorloges.
Terug naar artikelen
Merk
Maat
TYPE VOETAFROL Manier waarop voet kantelt tijdens het hardlopen
 • Voet kantelt niet teveel naar binnen of buiten
 • Geschikt voor iedereen
TYPE TERREIN
Levertijd
Kleur
Prijs
32 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 10469 reviews

  Hardloopschoenen dames

  Hardloopschoenen voor dames zijn er in verschillende soorten en maten en bij Decathlon hebben wij dames hardloopschoenen van Kalenji, Asics, Nike en Mizuno. Verschillende type hardloopsters vragen om verschillende soorten hardloopschoenen en bij Decathlon maken wij onderscheid tussen hardloopsters die lopen om fit te blijven en hardloopsters die willen presteren. Het is dus belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben en op basis van je beoogde doel de beste loopschoenen voor dames te kiezen. Het is belangrijk om de juiste hardloopschoen te kiezen die past bij jou eisen van de hardloopschoen. De duurste hardloopschoen is niet per se de beste hardloopschoen voor jou! Bij Decathlon hebben wij hardloopschoenen voor vrouwen die af en toe lopen, dames die 2 a 3 keer per week lopen (tot 60 minuten) en prestatiegerichte loopsters. Met ons K-Only systeem maakt je type looppatroon niet meer uit, wat de keuze nog makkelijker maakt! De Asics hardloopschoenen voor dames zijn exclusief gemaakt voor Decathlon.

  Dames hardloopschoenen met goede demping

  Dames hardloopschoenen met de juiste demping zijn erg belangrijk voor een comfortabele loop. Door de unieke demping in onze dames hardloopschoenen loop je hard zonder zorgen. Wij hebben hardloopschoenen met goede demping van verschillende merken. Daarbij maken wij een onderscheid tussen verschillende hardlooppatronen. Daarbij onderscheiden wij onderpronerend, neutraal en overpronerend. Dames hardloopschoenen met onderpronatie, land je op de hak en zak je wat naar buiten toe. Neutrale hardloopschoenen voor dames met de goede demping komt het meest voor en hierbij wikkel je de voet volledig af van hak naar teen met weinig uitslag naar buiten toe. De Kalenji Kiprun hardloopschoenen voor dames zijn geschikt voor ieder looppatroon door de unieke demping van het K-only component. Bij overpronatie land je op de buitenkant van de hak en zak je naar buiten. Voor dit type hardloper is een goede demping belangrijk met de juiste ondersteuning aan de binnenkant. De schoenen van Asics hebben hiervoor een anti pronatie blok aan de binnenkant.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen