KIPSTA

Voetbaltas / Sporttas Essential 20 liter donkerblauw

€7,99
Ref. : 8580082

We hebben deze sporttas ontwikkeld om je sportspullen in te vervoeren. Je kan de tas gemakkelijk in het eigen zijvak opvouwen. Ideaal als handbagage!

Deze Kipsta 20 liter tas gaat momenteel viral online. Deze handige tas heeft de perfecte maat om mee te nemen als handbagage tas. De ideale tas voor al je spullen op reis en als sporttas!

Kleur: Donker indigoblauw / Felrood

20 LITRES
Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Volume

20 liter. Handbagageformaat. Afmetingen (uitgevouwen) = 40 x 23 x 20 cm

Compactheid

Opvouwbaar in het zijvakje | Opgevouwen tas = 23 x 20 x 10 cm

Meerdere vakken

2 vakken: 1 groot hoofdvak en 1 zijvak.

Stevigheid

Materiaal bestand tegen zware belasting en slijtage. Getest in het laboratorium.

Technische informatie

Ontwikkeling van de schoudertas ESSENTIAL 20L

We kwamen dit probleem zelf ook tegen bij het inpakken van onze sporttas: hoe beschermen we de rest van onze spullen tegen die vieze sportschoenen? We hebben dat slim opgelost door de sporttas ESSENTIAL te voorzien van een schoenenvak dat gescheiden is van het grote middenvak. Dit model kan je in zichzelf opvouwen, zodat je de tas gemakkelijk overal mee naartoe neemt en thuis opbergt. Deze tas kan ook dienen als reistas.

Afmetingen en gewicht van de schoudertas Essential 20 L

Tas opgevouwen: 23 x 20 x 10 cm
Tas uitgevouwen: 40 x 23 x 20 cm
261 gram

Waarom deze reeks van ESSENTIAL-sporttassen?

Of je nu gewoon voor je plezier speelt, alleen of in een club, we moeten allemaal onze sportuitrusting kunnen meenemen. Daarom hebben we de ESSENTIAL-tassen ontworpen voor elke draagwijze, met een onmisbare indeling in vakken zodat je je schone en vuile spullen van elkaar kunt scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van deze producten tot het essentiële teruggebracht, zonder ergens in te leveren op bruikbaarheid of stevigheid.

Garantie

2

Gewicht

0.261 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polyester Coating: 100.0% Polyurethaan Voering: 100.0% Polyester

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plek.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon staat levensduur hoog in het vaandel.Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook verschillende tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof en de assemblages.

Goedgekeurd door

Wat is de Kipsta certificatie-afdeling?De Kipsta certificatie-afdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en erkend voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen. | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten. | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 40°C. - Zeer matige behandeling.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Normale behandeling.

Maximum wastemperatuur 60°C. - Normale behandeling.

Alleen met zuurstofhoudend, niet-chloorhoudend bleekmiddel.

Professioneel chemisch gereinigd met tetrachloorethyleen en alle oplosmiddelen die tegenover het F-symbool staan. - Normale behandeling.

Reviews

Vragen & Antwoorden