KIPSTA

Rugzak Essential 17 liter blauw/oranje

€7,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8773123

De rugzak ESSENTIAL van 17 liter met diverse vakken werd ontwikkeld voor jonge sporters, perfect voor de training en voor elke dag.

Op zoek naar een praktische rugzak voor sportactiviteiten en elke dag? Dan is de ESSENTIAL 17 Liter iets voor jou! Het heeft een groot middenvak en veel andere vakken, waaronder één voor je schoenen.

Kleur: Staalblauw / Fluorood / Indigoblauw

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Volume

Inhoud van 17 liter.Handbagageformaat | Afmetingen 43 x 29 x 13 cm.

Meerdere vakken

4 vakken. Voorvak, zak voor persoonlijke spullen, schoenenvak, flessenhouder

Stevigheid

Materialen bestand tegen zware belasting en slijtage. Heeft jerk test doorstaan.

Draagcomfort

Verstelbare schouderbanden en gewatteerde rug.

Technische informatie

Ontwikkeling van de rugzak ESSENTIAL 17 Liter

Het idee voor deze rugzak kwam er nadat we jonge sporters observeerden langs de kant van het veld of onderweg naar de training. Daarom kreeg deze rugzak een aangepast model en is het voorzien van een aantal slimme vakken, zoals het schoenenvak en de flessenhouder.
We hebben deze rugzak en alle onderdelen ervan flink op de proef gesteld zodat we kunnen garanderen dat het lang meegaat. Op basis van onze studie kunnen we onze rugzakken indelen volgens stevigheid.

Indeling van de rugzak ESSENTIAL 17 liter

In deze rugzak kan je je sportuitrusting en dagelijkse spullen van elkaar gescheiden houden.het heeft 4 functionele vakken waaronder een hoofdvak voor kleding, een schoenenvak (voor schoenen kleiner dan maat 40), een vak voor een drinkfles en een zakje voor je persoonlijke spullen zoals je smartphone.

Handbagage

Deze rugzak voldoet aan de normen van de IATA voor handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage zijn.

Afmetingen en gewicht


Afmetingen: 43 x 29 x 13 cm.
De rugzak weegt 250 gram.

Waarom deze reeks van ESSENTIAL-sporttassen?

Elke sporter moet een sportuitrusting makkelijk kunnen meenemen tijdens alle verplaatsingen, of je nu in een vereniging, individueel of gewoon voor je plezier traint. Daarom kwamen we met onze ESSENTIAL-collectie, tassen voor elk gebruik, met de benodigde vakken om je schone en vuile spullen perfect van elkaar te scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van die producten tot de essentie herleid, zonder toegevingen op het vlak van gebruiksgemak en stevigheid.

Garantie

2

Gewicht

0.25 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polyester Voering: 100.0% Polyester Coating: 100.0% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen de zon en tegen vocht.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon hechten we veel belang aan het feit dat onze producten lang meegaan. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook verschillende tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof en de assemblages.

Goedgekeurd door

Wat is de Kipsta certificatie-afdeling?
De Kipsta certificatie-afdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en erkend voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen. | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten. | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 95°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Afbeeldingen

Rugzak Essential 17 liter blauw/oranje
Rugzak Essential 17 liter blauw/oranje
Rugzak Essential 17 liter blauw/oranje

Reviews

Vragen & Antwoorden