Alle voetbaldoeltjes worden per stuk verkocht, compleet met net en haringen. De inklapbare en opblaasbare doeltjes zijn ook voorzien van een hoes om ze in op te bergen. De classic goal doeltjes zijn beschikbaar in 3 maten dus voor ieder wat wils. De voetbalgoaltjes van Decathlon zijn schok- en weerbestendig en hebben de ideale afmetingen om te spelen met of zonder keeper, geschikt dus voor klein en groot.

Voetbaldoeltjes classic en basic goal, ideaal voor in de tuin

Deze eenvoudig zonder gereedschap op te zetten doeltjes kunnen gebruikt worden in de tuin of op de camping. Je kunt ze gewoon buiten laten staan, want door de gebruikte materialen zijn ze goed weerbestendig. Van de serie classic goal heeft het kleinste voetbaldoeltje heeft een afmeting van 95x70x48 cm. Het middelgrote doeltje een afmeting van 180x120x90 cm. En tot slot heeft het grote voetbaldoel een afmeting van 300 x 200 x 104 cm.

Hoe kies ik een voetbaldoel?

Kage doeltjes. ideaal voor op het strand en in het park!

In de collectie voetbaldoeltjes hebben we ook opblaasbare en opklapbare voetbaldoeltjes. Deze doeltjes heten kage en air kage. Deze goaltjes zijn super licht en kun je heel compact opvouwen zodat je ze gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De air kage doeltjes heb je in 2 varianten. Een met ingebouwde pomp en de ander zonder. Ze zijn allebei in een paar seconden opgeblazen, zodat je snel een lekker potje kunt voetballen. Je kunt de doeltjes verzwaren door de vakken aan de zijkant te vullen met zand en ze zijn vast te zetten met een paar haringen.

Hoe kies ik een voetbaldoel?
sportexpert voetbal

Diego

Sportexpert voetbal

Voor vragen staat Diego uiteraard voor je klaar: [email protected]