Category image

Voetbaldoeltjes


Dankzij de geheel stalen structuur en de eenvoudige montage (op elkaar aansluitende buizen) zijn de voetbaldoeltjes van Decathlon bestand tegen verschillende weersinvloeden. Ontdek hier all...

Hoe kies ik een...
Advies nodig?

Hoe kies ik een voetbaldoel?

Voetbaldoeltjes kopen bij Decathlon. Zoek jij een voetbaldoeltje wat gemakkelijk mee te nemen is naar het strand of het park of een stevig voetbaldoel dat je buiten kan laten staan in de tuin? Kipsta heeft verschillende doeltjes ontwikkeld die aan jou behoefte voldoen.

9 Artikelen
5 kleuren
€1699
€3999
2 kleuren
€5499
€9999
€1999
€1499
€4999
€3999
€1999

Voetbaldoeltjes om eenvoudig je eigen veldje uit te zetten

Om met familie of vrienden te spelen, biedt DECATHLON het nodige advies om het juiste minidoel te kunnen kiezen.

Voetbaldoeltjes zijn er in verschillende soorten en maten

Een potje voetballen tussen vrienden of met familie kan erg laagdrempelig zijn! Ontdek onze minidoeltjes en onze Kages die je overal mee naartoe kunt nemen! Decathlon heeft zowel opvouwbare doeltjes en vaststaande doeltjes. Hoe dan ook, onze voetbaldoeltjes zijn eenvoudig te verplaatsen en dit maakt het eenvoudig om tijdens een dagje strand of park je mini doeltjes mee te nemen. Het is wel belangrijk om in te schatten of je met of zonder keeper gaat voetballen want de kages van Kipsta zijn te klein om te gebruiken met keeper. De klassieke voetbaldoeltjes zijn er in verschillende afmetingen en kunnen eenvoudig in en uit elkaar gehaald worden.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over voetbaldoeltjes kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je spullen

Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).