Voetbaldoeltjes

Voetbaldoeltjes

Zoek jij een inklapbaar, opvouwbaar of opblaasbaar voetbaldoeltje wat gemakkelijk mee te nemen is naar het strand of het park? Of een stevig voetbaldoel van aluminium en staal dat je buiten kan laten staan in de tuin? Kipsta heeft verschillende doeltjes ontwikkeld die aan jouw behoefte voldoen. En het mooie is; al onze voetbaldoeltjes zijn in elkaar te zetten zonder gereedschap! Voetbaldoeltjes koop je heel gemakkelijk online of in een van onze winkels. Bekijk ook onze keepershandschoenen, voetbalschoenen en voetbalshirts.
10 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 1179 reviews

  Voetbaldoeltje kopen bij Decathlon

  Bij Decathlon kun je verschillende voetbaldoeltjes kopen. Deze doeltjes zijn voornamelijk gemaakt om recreatief mee te spelen. De goaltjes zijn niet stevig genoeg om bij een voetbalclub te gebruiken. Op een basisschool zijn ze wel weer geschikt. Als voetbaldoeltjes voor kinderen en gezinnen zijn ze ideaal.

  Voetbaldoel voor in de tuin, in het park of op het strand?

  Een potje voetbal tussen vrienden of met familie kun je zo opgezet hebben! Ontdek onze basic en classic goal voetbaldoeltjes van staal (aluminium) die ideaal zijn voor in de tuin en onze opblaasbare doeltjes en Kages die je overal mee naartoe kunt nemen door het handige opklapsysteem en draagtas! Decathlon heeft dus zowel opvouwbare, opblaasbare doeltjes en vaststaande goaltjes. Hoe dan ook, onze voetbalgoaltjes zijn eenvoudig te verplaatsen en dit maakt het makkelijk om tijdens een dagje strand of park je voetbaldoel mee te nemen. Het is wel belangrijk om in te schatten of je met of zonder keeper gaat voetballen, want de opblaasdoeltjes, kages en de maat s van de basic en classic goal van Kipsta zijn te klein om te gebruiken met keeper. De basic en classic goal voetbaldoeltjes zijn er in verschillende afmetingen en kunnen eenvoudig en zonder gereedschap in en uit elkaar gehaald worden.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen