Diego; Hoe kies ik mijn producten voor voetbal?

Hallo, mijn naam is Diego Jongen, 35 jaar oud en ben op dit moment werkzaam voor KIPSTA. Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam binnen Decathlon. In dit artikel vertel ik hoe ik mijn producten voor voetbal kies.

Kipsta

Waar let ik op bij de aanschaf van mijn voetbalspullen?

Voetbalschoenen

Voetbalschoenen moeten een verlengstuk zijn van een voetballer. Het moet een onderdeel zijn van je speelstijl. Je moet je comfortabel voelen op je voetbalschoenen. Persoonlijk vind ik het lekker om schoenen te dragen van leer. Vroeger werd er voornamelijk kunststof gebruikt aan de bovenkant op de schoen. Tegenwoordig hebben we ook schoenen met leer op de bovenkant. De belangrijkste plaats op de schoen waar de voetballer zijn controle over de bal bewaard. Daar zit echt het balgevoel. Ik zal altijd een advies geven aan de klant op basis van de vragen die ik stel aan de klant. Iedere voetballer is anders, iedere voetballer heeft zijn eigen karakter en zijn eigen speelstijl. Wel weet ik zeker dat iedere voetballer, ongeacht het niveau, kan spelen op voetbalschoenen van Kipsta. Iets waar ik meestal wel op aanstuur. Hoe tof als straks iedereen op Kipsta voetbalschoenen in het veld staat. Mijn voorkeur gaat naar de Kipsta Agility 700 FG voor 34,99.

Kipsta Agility 700 FG

Voetbalkleding

Op gebied van kleding ben ik eigenlijk nog positiever over Kipsta. Waar we vroeger huis-tuin en keuken producten verkochten (om het zo maar te noemen) hebben we tegenwoordig een complete lijn met kleding, varieerend van onze eerste sportieve prijs tot complete trainingspakken. Wat ik fijn vind aan de trainingspakken zijn de broeken die smal aflopen. Heel belangrijk voor een voetballer omdat je je niet druk wilt maken om te wijde pijpen aan de onderkant van een trainingsbroek. Het trainingsjasje sluit mooi aan en heeft duimopeningen tegen het omhoogkruipen van de mouwen. De elastische kraag zorgt voor genoeg beweegbaarheid. Dan heb ik het nog niet gehad over de kleurencombinaties die we aanbieden. Verfrissende kleuren voor jong en oud en direct herkenbaar langs de zijlijn. Perfecte combinatie toch? Op gebied van kleding gaat mijn voorkeur uit naar het T500 model. Perfect te combineren met shirt, short en bijpassende sokken. Lekkerder kan ik niet het veld op gaan.

F500

Trainingsaccessoires

Als laatste wil ik het nog even hebben over de trainingsaccessoires van Kipsta. Ik heb meerdere keren een bezoek gebracht aan het mooie Kipstadium in Frankrijk. Hier worden alle producten van de teamsporten ontworpen. Ruim 5 jaar geleden zag ik de tekeningen over de nieuwe trainingslijn. Pionnen, ladders, hoedjes. Overal werd aan gedacht; de pionnen mochten bijvoorbeeld niet omvallen en moesten qua kleur opvallen op donkere trainingsavonden. Belangrijkste was de duurzaamheid en de toegankelijkheid voor clubs en individuele trainers. Er gaat geen training voorbij of ik maak gebruik van deze producten. Ik voel me er fijn bij maar het belangrijkste is dat de voetballers zich er fijn bij voelen. Zij zullen de partijen moeten afwerken in de hesjes, zij moeten hun oefeningen uitvoeren over de hordes en tussen de ladders. Zolang zij tevreden zijn ben ik dat ook.

accessoires

Diego

Voor vragen staat Diego uiteraard voor je klaar: diego.jongen@decathlon.com 

voetbalspullen kopen