Hardloophorloge

Hardloophorloge

Hardloophorloge kopen? Bij Decathlon hebben wij een groot assortiment hardloophorloges. We hebben hardloophorloges met GPS en hartslagmeters. Van merken zoals Geonaute, Garmin en Polar. Koop daarom je hardloophorloge bij Decathlon! Een hardloophorloge geeft je meer inzicht in de activiteiten die je doet. Zo kan een hardloophorloge je route, afstand en snelheid meten. Bepaal bij het kiezen van een hardloophorloge van tevoren wat je graag zou willen weten van je hardlooptraining. Naast een hardloophorloge vind je hier alles wat je nodig hebt om te hardlopen met muziek.
Advies nodig?
Hoe kies je het juiste sporthorloge
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Merk
‪HARTSLAGMETER‬
‪HOOGTEMETER‬
‪DAGELIJKSE FUNCTIES‬
‪DAGELIJKSE METING‬
‪MAXIMALE BATTERIJ DUUR GPS-MODUS‬
Type
Geslacht
Maat
VERKOPER
Kleur
Prijs
€64,90
Ksix Globe Smartwatch
KSIX

Ksix Globe Smartwatch

4.3/5 Op basis van 30807 reviews

Hardloophorloge kopen bij Decathlon

Ben je net begonnen met hardlopen? Of een ben je een zeer ervaren hardloper die op zoek is naar het beste hardloophorloge die bij je past? Bij Decathlon ben je aan het juiste adres. Wij hebben hardloophorloges voor zowel dames als heren van onder andere Garmin, Polar, Suunto, Kalenji en Kiprun. Een hardloophorloge gebruik je om bij te kunnen houden hoe lang je loopt, hoe ver je loopt, hoe snel je loopt tot aan hele specifieke details welke je kan gebruiken om je hardlooptraining zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bij Decathlon vind je hardloophorloges in iedere prijscategorie. Om het juiste hardloophorloge te kiezen die bij je past, moet je eerst weten wat je graag zou willen meten tijdens je trainingen. Aan de hand hiervan bepaal je het juiste hardloophorloge die bij je past. Het duurste hardloophorloge is dus niet direct de beste keus. Hoe duurder het hardloophorloge hoe nauwkeuriger en meer je kan meten. Bij de meeste hardloophorloges kan je daarbij ook andere activiteiten meten naast het hardlopen. Ook vind je bij Decathlon hardloophorloges met smartwatch functie waarbij je meldingen van je je telefoon binnen krijgt op je hardloophorloge.

GPS horloge met en zonder muziek

Wil je graag je hardloop afstand meten met de bijbehorende tijd? Dan heb je een gps horloge nodig. Een hardloop horloge met GPS laat zien hoeveel kilometer je hebt gelopen. Met een hardloophorloge kan je dus eenvoudig je afstand berekenen tijdens het hardlopen. GPS horloges beschikken over het algemeen over een bluetooth functie. Deze kan je gebruiken om connectie te maken met je telefoon, zodat je op je telefoon met bijbehorende app ook kan zien wat je precies hebt gedaan met hardlopen. Dit valt daarna weer te koppelen aan bijvoorbeeld Strava of onze eigen Decathlon Coach, zodat al je vrienden je hardlooptrainingen kunnen volgen. Naast het koppelen van je gps hardloophorloge met je telefoon kan je het ook gebruiken voor je hardloopmuziek in combinatie met een paar draadloze oordopjes. De functie hardloophorloges met muziek is mogelijk bij een aantal hardloophorloges. Ook zijn er een aantal hardloophorloges zonder GPS functie, dit zijn de basismodellen van een hardloophorloge en wordt vaak gebruikt als activity tracker om te bepalen hoeveel stappen je zet op een dag.

Horloge met hartslagmeter

Wil je naast je trainingstijd ook graag zien wat je hartslag is op dat moment? Dan kan je het best kiezen voor een horloge met hartslagmeter. Het beste hardloophorloge met hartslagmeter kan zowel de hartslag meten aan de pols als met een hartslagband. Deze hardloophorloges bieden naast de functies die een stopwatch je kan bieden ook een hartslagmeting aan. Vaak houden de hardloophorloges bijvoorbeeld ook bij hoeveel calorieën je hebt verbruikt tijdens het hardlopen. Ideaal voor bijvoorbeeld iemand die wilt afvallen en graag in een lage hartslagzone traint. Een horloge met hartslagmeter meet de hartslag aan de pols door middel van lichtsensoren. Deze lichtsensoren kunnen nauwkeurig bepalen wat je hartslag is aan de hand van een meting aan de pols. Een horoge met hartslagmeter zal echter minder nauwkeurig zijn vergeleken met een meting met een hartslagband.

Beste hardloophorloge

Het beste hardloophorloge is een hardloophorloge die precies meet wat jij wilt weten en waarop jij je training kan afstellen. Dit zal dus per persoon verschillen wat voor jou het beste hardloophorloge is. Daarbij heeft ieder merk zijn eigen specialiteit en het hangt dus af wat jij belangrijk vind voor welk merk je gaat. Als je kijkt naar het beste hardloophorloge dat het meest compleet is dan kijk je al snel naar de Garmin Fenix plus serie. Dit zijn de duurste hardloophorloges met de meeste functionaliteiten voor zowel hardlopen als iedere andere sportactiviteit. Ook bieden deze hardloophorloges veel smartwatch functie met onder andere contactloos betalen, zodat je nooit meer een pinpas mee hoeft te nemen tijdens je hardlooprondje.

Stryd vermogensmeter kopen

Ben je op zoek naar een vermogensmeter voor hardlopen? Dan ben je met Stryd aan het juiste adres. Stryd is een pod die je op je schoenen plaatst die op deze manier je vermogen meet tijdens het hardlopen. Met de vermogensmeter van Stryd haal je het maximale uit iedere training. Door het bevestigen van de pod aan je schoen meet je de volgende waardes:

- Vermogen

- Je tijd

- Je snelheid in minuten per kilometer

- Afstand

- Hoogte

- Cadans

- Grondcontacttijd

Doordat de Stryd alle variabelen meet net als de windsnelheid kan hij nauwkeurig je vermogen berekenen. Hardlopen op vermogen lijkt op hardlopen op je hartslag, ook hierbij heb je een omslagpunt en ideale zones om in te lopen. Deze wordt automatisch voor je gemeten inclusief de zones. Doordat je direct je gegevens binnen krijgt is een vermogensmeter geschikter voor intervallen dan lopen op hartslag, hier zit namelijk altijd een vertraging in. Daarom is lopen met de Stryd vermogensmeter zeer geschikt om beter te worden met hardlopen.