Halters en halterschijven

Halters en halterschijven

Met behulp van onze losse halters en gewichten kun je continu je eigen trainingsmateriaal samenstellen. Halters zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en gewichten. Met behulp van diverse halterschijven kun je jouw barbell zo zwaar maken als je zelf wilt. Het verwisselen van de halterschijven kan snel en simpel door middel van de gladde uiteinden. Met behulp van de plastic haltersluitingen verbind je de halterschijven met de halter zelf. Halters en halterschijven zijn ideaal voor iedereen die krachttraining thuis of in de buitenlucht doet. Doe je vaak aan krachttraining? Bekijk dan ook eens ons assortiment fitness voeding en supplementen.
26 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 4444 reviews

  Gewichten kopen

  Voor mensen die willen beginnen met krachttraining kan het een goed idee zijn om thuis basiskracht op te doen. Stap één is gewichten kopen. Door de trainen met gewichten en halters zul je snel je spieren versterken. Dit kan van groot belang zijn voor het revalideren tijdens een blessure, maar het kan ook bijdragen aan de algemene spierkracht ter ondersteuning van een andere sport. Je kunt ervoor kiezen om losse gewichten te kopen met losse halters, maar binnen Decathlon hebben we ook vooraf samengestelde haltersets in ons assortiment.

  Halterschijven

  Het aanschaffen van losse halterschijven is een laagdrempelige en betaalbare manier om jouw trainingen steeds een beetje zwaarder te maken. Bij Decathlon hebben we twee soorten halterschijven in ons assortiment, namelijk halterschijven van rubber en halterschijven van gietijzer. Voor thuis trainingen zijn rubberen halterschijven aan te raden omdat deze minder belastend zijn voor de vloer. Kies je liever voor gietijzeren halterschijven? Dan kan het interessant zijn om een kleine fitness vloer of fitness mat aan te schaffen ter bescherming van je vloer. Halterschijven zijn bij Decathlon verkrijgbaar in verschillende gewichten. Gietijzeren halterschijven kun je kopen met een gewicht van 0,5kg, 1kg, 2kg, 5kg, 10kg en 20kg. Onze rubberen halterschijven zijn verkrijgbaar met een gewicht van 1,25kg, 2,5kg, 5kg, 10kg, 15kg en 20kg.

  Halterstang met gewichten

  Je kunt natuurlijk kiezen voor een losse halterstang met gewichten. Maar bij Decathlon hebben we ook complete sets met een halterstang met gewichten. Deze sets zijn verkrijgbaar in 10kg, 20kg, 50kg en 93kg. Deze complete sets kun je later eventueel weer aanvullen met losse halterschijven.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen