Crosstrainer

Crosstrainer

Een crosstrainer is een zeer geschikt fitness apparaat wanneer je aan je conditie wilt werken. Vaak associëren mensen een crosstrainer met de sportschool, maar voor een betaalbare prijs kun je er prima zelf één aanschaffen. Door thuis aan je conditie te werken neem je de drempel naar een sportschool weg en zal het gemakkelijker worden om jouw fitness doel te behalen. Of dit nou afvallen, spieropbouw of een betere conditie is. Bekijk ook ons assortiment fitness materiaal, fitness schoenen en fitness kleding voor de optimale home workout.
Twijfel je nog over je aankoop? Bekijk hier alle voordelen van het kopen van een crosstrainer bij Decathlon.

Advies nodig?
Waarom zou je jouw fitness apparaat bij Decathlon kopen?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
‪GEWICHT VAN VLIEGWIEL‬
‪AANTAL PROGRAMMA'S‬
VERKOPER
Merk
Prijs
‪TYPE WEERSTAND‬
‪LANDER‬
499,00 -34%
329,00
Crosstrainer - Sport E2.0
Crosstrainer - Sport E2.0
PROFORM

Crosstrainer - Sport E2.0

Verkocht en verstuurd door Betersport
409,00 -44%
229,00
499,00 -20%
399,00
749,00 -40%
449,00
109,95
1.369,00
2.299,00
Bowflex Max Trainer M8i
Bowflex Max Trainer M8i
BOWFLEX

Bowflex Max Trainer M8i

Verkocht en verstuurd door NRG Fitness
1.299,00
Bowflex Max Trainer M3i
Bowflex Max Trainer M3i
BOWFLEX

Bowflex Max Trainer M3i

Verkocht en verstuurd door NRG Fitness
4.4/5 Op basis van 5716 reviews

CROSSTRAINER KOPEN

Bij Decathlon vind je een breed aanbod aan crosstrainers. Het grootste aanbod is van ons eigen merk Domyos, maar ook van het bekende merk Kettler hebben wij een aantal crosstrainers. Wil jij een de beste crosstrainer kopen? Dan heb je vast veel vragen over welke crosstrainer het beste bij jou past. Wanneer je een crosstrainer fiets koopt is het belangrijk om rekening te houden met de frequentie waarop je het apparaat wilt gebruiken. Ben je van plan jouw crosstrainer één keer per week te gebruiken? Kies dan één van de simpelste modellen. Wanneer je van plan bent de crosstrainer intensief te gaan gebruiken, dan raden wij je aan te investeren in een wat duurder model. Daarnaast is het goed om rekening te houden met het gewicht van het vliegwiel van de crosstrainer. Hoe zwaarder het vliegwiel, hoe meer weerstand je kunt kiezen, en hoe zwaarder je daardoor kunt trainen. Tot slot is het goed om te bedenken waar je de crosstrainer thuis wilt gebruiken. Kies voor een draadloos exemplaar wanneer je geen toegang hebt tot een stopcontact of wanneer je ook graag buiten sport wanneer het lekker weer is. Bij een crosstrainer kopen is het dus goed om rekening te houden met drie zaken: de intensiteit waarop je de crosstrainer wilt gebruiken, het gewicht van de vliegwiel en waar je het fitness apparaat neer gaat zetten.

CROSSTRAINER AANBIEDING

Voor veel mensen is het kopen van een crosstrainer een investering en het is dan ook logisch om te zoeken naar een mooie crosstrainer aanbieding. Goed nieuws, want bij Decathlon hoeft dat helemaal niet! Wij bieden jou onze crosstrainers altijd zo goedkoop mogelijk aan, zonder dat wij inleveren op de kwaliteit. Wij durven dan ook met zekerheid te zeggen dat wij de beste crosstrainers hebben wanneer het draait om prijs-kwaliteit. Goedkoop is bij Decathlon dus geen duurkoop! Een crosstrainer fiets wordt vaak gebruikt om je conditie mee op pijl te houden, door middel van verschillende standen kun je zelf bepalen hoe intensief jouw workout wordt. Het is ook begrijpelijk dat je voor de beste crosstrainer aanbieding goed rondkijkt welke het beste bij je past. Het kan zijn dat je de crosstrainer gebruikt als aanvulling van je gewone workout of dat je het gebruikt als een complete workout. Daarom is het belangrijk dat je zorgvuldig rondkijkt. Mocht je vragen hebben over het kiezen van de beste crosstrainer, neem dan contact op met onze klantenservice.

Beste crosstrainer

Het vinden van de beste crosstrainer kan soms best een opgave zijn want waar moet je nou precies opletten? Als eerste raden wij aan om goed naar de paslengte te kijken. Hoe groter de beweging die je maakt hoe harder je spieren moeten werken. Zorg dus voor een paslengte die goed bij jou past! Verder is het ontzettend belangrijk om naar het vliegwiel te kijken. Hoe vaker je wilt trainen hoe belangrijker het gewicht van het vliegwiel is. Dit vliegwiel zorgt ervoor dat jij comfortabel op je crosstrainer zit. Verder kun je nog denken aan wieltjes, als je je crosstrainer wilt verplaatsen. Handpulses, om je hartslag te meten tijdens je workout en wellicht een tablethouder. Sommige mensen vinden het fijn om een programma te kijken tijdens hun workout of hun statistieken live bij te houden. Welke crosstrainer het beste voor jou is hangt dus helemaal af van wat jij belangrijk vind. Het is ook goed om te bedenken hoe vaak je de crosstrainer gaat gebruiken. Mocht je de crosstrainer maar een half uur per week gebruiken dan kan het lonen om naar goedkopere crosstrainers te kijken. Ben je iemand die fanatiek is, dan raden we je aan om naar een crosstrainer te kijken met meer comfort en meer extra opties.