Crosstrainer

Crosstrainer

Een crosstrainer is een zeer geschikt fitness apparaat wanneer je aan je conditie wilt werken. Vaak associëren mensen een crosstrainer met de sportschool, maar voor een betaalbare prijs kun je er prima zelf één aanschaffen. Door thuis aan je conditie te werken neem je de drempel naar een sportschool weg en zal het gemakkelijker worden om jouw fitness doel te behalen. Of dit nou afvallen, spieropbouw of een betere conditie is. Bekijk ook ons assortiment fitness materiaal, fitness schoenen en fitness kleding voor de optimale home workout.
Twijfel je nog over je aankoop? Bekijk hier alle voordelen van het kopen van een crosstrainer bij Decathlon.
Terug naar artikelen
SPORTIEF NIVEAU
GEWICHT VAN VLIEGWIEL
AANTAL PROGRAMMA'S
Merk
Prijs
7 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 1295 reviews

  Crosstrainer kopen

  Bij Decathlon vind je een breed aanbod aan crosstrainers. Het grootste aanbod is van ons eigen merk Domyos, maar ook van het bekende merk Kettler hebben wij een aantal crosstrainers. Wil jij een crosstrainer kopen? Dan heb je vast veel vragen over welke crosstrainer het beste bij jou past. Wanneer je een crosstrainer gaat kiezen is het belangrijk om rekening te houden met de frequentie waarop je het apparaat wilt gebruiken. Ben je van plan jouw crosstrainer één keer per week te gebruiken? Kies dan één van de simpelste modellen. Wanneer je van plan bent de crosstrainer intensief te gaan gebruiken, dan raden wij je aan te investeren in een wat duurder model. Daarnaast is het goed om rekening te houden met het gewicht van het vliegwiel van de crosstrainer. Hoe zwaarder het vliegwiel, hoe meer weerstand je kunt kiezen, en hoe zwaarder je daardoor kunt trainen. Tot slot is het goed om te bedenken waar je de crosstrainer thuis wilt gebruiken. Kies voor een draadloos exemplaar wanneer je geen toegang hebt tot een stopcontact of wanneer je ook graag buiten sport wanneer het lekker weer is. Bij een crosstrainer kopen is het dus goed om rekening te houden met drie zaken: de intensiteit waarop je de crosstrainer wilt gebruiken, het gewicht van de vliegwiel en waar je het fitness apparaat neer gaat zetten.

  Crosstrainer aanbieding

  Voor veel mensen is het kopen van een crosstrainer een investering en het is dan ook logisch om te zoeken naar een mooie crosstrainer aanbieding. Goed nieuws, want bij Decathlon hoeft dat helemaal niet! Wij bieden jou onze crosstrainers altijd zo goedkoop mogelijk aan, zonder dat wij inleveren op de kwaliteit. Wij durven dan ook met zekerheid te zeggen dat wij de beste crosstrainers hebben wanneer het draait om prijs-kwaliteit. Goedkoop is bij Decathlon dus geen duurkoop!

  Services crosstrainer

  Wanneer je online een crosstrainer koopt bij Decathlon wordt deze altijd gratis thuisbezorgd, je moet hem alleen nog wel even zelf in elkaar zetten. Maar geen paniek, dit is vrij simpel. Uiteraard krijg je ook uitgebreid garantie op de crosstrainer, namelijk 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren. Daarnaast heb je 365 dagen de tijd om de crosstrainer te ruilen of te retourneren. Heb je begeleiding nodig bij ongemakken of het onderhouden van jouw crosstrainer? Dan staan onze experts voor jou klaar.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen