97 artikelen voor

Fietsremmen

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Fietsrem kopen – Online bij Decathlon    

Is je fietsrem kapot? Of is de rem versleten en nodig aan vervanging toe? Decathlon zorgt voor een rem die op jouw fiets past. In het grote assortiment vind je altijd wat je zoekt. Koop een nieuwe fietsrem bij Decathlon ga weer veilig op weg! 
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.1/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Fietsremmen zijn van vitaal belang voor de veiligheid tijdens het fietsen

Wanneer we over veiligheid op de fiets praten, denken we al snel aan remmen. Om voorbereid te zijn op elke situatie is het verstandig om te zorgen dat je altijd minstens één reservekabel en een paar remblokken bij je hebt. Het maakt niet uit of je op een stadsfiets, racefiets, mountainbike of BMX rijdt, je moet altijd waakzaam zijn als je het gevoel hebt dat je remweg langer wordt. In het geval van een noodstop kan een enkele meter het verschil maken. Van kabeltips tot remkabels en blokjes, je kunt alle benodigde onderdelen los verkrijgen zodat je niet je gehele remsysteem hoeft te vernieuwen. Bij twijfel adviseren wij het onderdeel te vervangen.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over fietsremmen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van fietsremmen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).