Sportief wandelen

Koop bij Decathlon alle voor sportief wandelen!

In de wandelshop van Decathlon vind je alles omtrent sportief wandelen. Decathlon heeft schoenen voor power walking en nordic walking en bovendien hebben we fijne sneakers van verschillende merken. De schoenen voor kinderen zijn ook ideaal om mee te gymmen door de non-marking zool.

2 producten voor Sportief wandelen

Populaire producten

Newfeel

Damessneakers voor sportief wandelen PW 500 Fresh grijs/koraal

(431)
Newfeel

Kindersneakers voor wandelen Soft 140 roze/koraal

(5334)

Sportief Wandelen

In de wandelwinkel van Decathlon vind je verschillende sportieve wandelschoenen voor kinderen en volwassenen. Voor een actieve wandeling vind je hier alles wat je nodig hebt. Decathlon biedt zowel schoenen als sokken aan. Wil je actief bezig zijn, maar is hardlopen net te veel gevraagd? Dan is power walking voor jou de ideale sport. Je vergroot je uithoudingsvermogen, met een lagere impact op je gewrichten.

Nordic Walking

Voor volwassenen biedt de wandelwinkel van Decathlon Nordic Walking schoenen aan in verschillende maten en prijsklassen. Voor de beginner, voor wie lekker door de stad of het park wil lopen en voor de gevorderden op een nog hoger tempo en/of langere afstanden lopen. Onze artikelen zijn goedgeprijsd en van stevige kwaliteit, dit geldt ook voor onze nordic walking stokken!

Wandelaccessoires

Voor sportieve wandelaccessoires kun je het hele jaar terecht in onze wandelwinkel. Voor zowel sokken als stokken hebben wij een variërend aanbod, zodat er voor ieder wat wils is.

Sneakers

In de wandelwinkel van Decathlon kun je uit een breed aanbod sneakers kiezen voor zowel volwassenen als kinderen. Decathlon biedt sneakers aan van merken zoals Newfeel, Adidas, Nike en Reebok. Zowel voor een zomers paar schoenen als een schoen voor het gehele jaar door kan je bij ons terecht.