Zonnedouche voor kamperen met druk 10 liter

49,99
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis of afhalen in de winkel

Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Ons team, zelf kampeerders, ontwikkelde deze zonnedouche onder druk (10 l) zodat je comfortabel buiten kan douchen en je spullen schoonmaken.

Onze motivatie? Een oplossing zodat je je zonnedouche niet omhoog hoeft te hangen! Dankzij het pompsysteem is het water steeds onder druk, zelfs als de douche op de grond staat!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

De douche omhoog hangen hoeft niet: het water staat onder druk dankzij de pomp

Inhoud

Inhoud van 10 liter | Start/stop-knop om geen water te verspillen

Makkelijk te openen / sluiten

Grote opening om heel gemakkelijk te vullen en snel te drogen

Transportgemak

Draagriem | Opbergtas

Compactheid

Compact en gemakkelijk op te vouwen: 22 x 39 x 12 cm

Gewicht

Licht: 870 g inclusief draagtas

TECHNISCHE INFORMATIE

Afmetingen

Douche gevuld en onder druk: 55 cm x 22 cm diameter

BENODIGDE TIJD EN VOORWAARDEN OM HET WATER OP TE WARMEN

De opwarmtijd hangt af van verschillende factoren: de begintemperatuur van het water, de buitentemperatuur, het type ondergrond (beton, gras enz.), de wind, de zon... Leg de douche onopgeblazen plat neer om een zo groot mogelijk oppervlak aan de zon bloot te stellen en het opwarmen te versnellen. Je kunt ook direct warm water in de douche doen, maar let op dat het water niet warmer is dan 50°C, anders kan het de douche beschadigen en gevaarlijk zijn voor jou.

Gebruiksadvies

Zet de douche tussen 12u en 18u in de zon om het water goed op te warmen. We raden af om hem achter de voorruit van de auto te plaatsen; onze tests toonden aan dat het water dan warmer kan worden dan 70°C. Zodra de zon minder fel schijnt, warmt het water minder op. Wanneer je de douche onder druk zet, maakt het ventiel een geluid wanneer de maximale druk is bereikt: pomp lucht bij als de druk daalt tijdens het gebruik. Denk eraan dat je de slang ver genoeg in de aansluiting steekt.

TEST VAN HET PRODUCTONTWIKKELINGSTEAM - DOUCHE RECHTOP

We hebben de douche getest door ze rechtop te zetten in volle zon en de tijden en watertemperatuur te noteren. Die test vond plaats in het zuiden van Frankrijk, op een namiddag half juni.
De douche stond rechtop, onder druk en maximaal gevuld (10 liter).
Gemiddelde buitentemperatuur 25°C, nagenoeg windstil, zonkracht van 750 w/m². Starttemperatuur van het water: 22°C. Na 3 uur was het water opgewarmd tot 30°C.
Na 5 uur was het water opgewarmd tot 35°C.
Na 6u48 was het water opgewarmd tot 38°C.

TEST VAN HET PRODUCTONTWIKKELINGSTEAM - DOUCHE PLAT NEERGELEGD

Je kunt het opwarmen versnellen door een groter oppervlak bloot te stellen aan de zon: leg de douche hiervoor plat neer op een tafel of op de grond. In dezelfde omstandigheden als wanneer je de douche rechtop zet, zal het resultaat nog beter zijn.

Indicator watertemperatuur

Deze douche is voorzien van een indicator van de watertemperatuur. Die begint bij een watertemperatuur van 30°C en gaat tot 40 °C. We raden hoe dan ook aan om het water even te laten lopen voor je onder de douche gaat staan, zo ben je zeker dat het niet te warm is.

WATERPEIL ZIEN

We voorzagen de douche van een kijkvenster zodat je kan zien hoeveel water er nog in zit.

REPAREREN IS ALTIJD BETER DAN WEGGOOIEN!

De douche wordt verkocht met een reparatieset voor de pomp (dichtingsringen). De douchekop en de reparatieset voor de pomp kan je ook apart bestellen via onze website of bij de klantendienst. In het filmpje op onze website zie je hoe de douche werkt.
Voor de douchekop: kopieer de code tussen haakjes (960264) en plak die in de zoekbalk.
Voor de reparatieset: kopieer de code tussen haakjes (960271) en plak die in de zoekbalk.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Hoofddeel 100% Polypropyleen Hoofdstof - Coating 100% Polyurethaan Draagtas - Hoofdstof 100% Polyester Riem 100% Polyester Extra delen 100% Acrylonitril butadieen styreen Draagtas - Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur op een schone en droge plek. Was af en laat goed drogen voordat je de douche opbergt.

GEBRUIKSAANWIJZING

Opgelet: Het water in de douchezak niet drinken.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve kampeerproducten ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Dankzij de feedback van onze klanten konden we dit product verbeteren. De vorm van de greep van de pomp werd aangepast, er kan nu 2 liter meer in de douche, er kwam een venstertje zodat je het waterpeil kan zien en een soepele slang, met koppeling, om te douchen. Die is nu onderaan de douche vastgemaakt om geen water te verspillen. Dankzij voetjes raakt de onderkant van de douche niet beschadigd. Tot slot kreeg de douche een draagriem zodat je hem over de schouder of in de hand kan dragen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Zonnedouche voor kamperen met druk 10 liter
Zonnedouche voor kamperen met druk 10 liter
Zonnedouche voor kamperen met druk 10 liter
Zonnedouche voor kamperen met druk 10 liter
Zonnedouche voor kamperen met druk 10 liter
Zonnedouche voor kamperen met druk 10 liter

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN