SKISCHOENEN VOOR DAMES QUEST ACCESS 60

149,99
Maat: Maattabel

Ontwikkeld voor beginnende skiesters die op zoek zijn naar een maximaal comfort en veel tolerantie om te leren alpineskiën.

Deze schoenen zitten ongekend comfortabel zodat je in de beste omstandigheden kunt leren skiën, met name dankzij het ruime volume en het dikke schuim.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Stijfheid

Heel soepel: flex van 60. Tolerant en de minst fysiek veeleisende.

Stabiliteit

104 mm: brede voet. Binnenschoen in dik schuim voor meer tolerantie.

Aanpasbaarheid

Voorgevormde binnenschoen. Thermovormbaar aan de enkels en tenen.

Instelbaar

3 microverstelbare buckles: 1 verstelbare ratchet buckle. Strap van 30 mm.

Warmte

Isolerende binnenschoen en zool, om de warmte vast te houden.

Gebruiksgemak

Zeer gemakkelijk en snel aan te trekken dankzij de grote opening en 3 buckles.

Gemakkelijk te verplaatsen

Ski- en wandelsysteem om er comfortabeler mee te kunnen lopen.

Slipvastheid

Gegroefde buitenzool met dubbele dichtheid voor meer slipvastheid.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

ERVARING

De Salomon QST Access 60 is een van de soepelste en comfortabelste schoenen op de markt. Ideaal voor beginnende of recreatieve skiesters die vooral op zoek zijn naar comfort en gemak. Met een ski-/wandelfunctie en een gegroefde zool, ideaal om je dagen onbezorgd en in alle vrijheid door te brengen.

VERSTELLING VAN DE BUCKLES

Deze schoenen zijn uitgerust met 3 microverstelbare aluminium buckles. Je kunt de lengte van de buckle ook aanpassen door deze los of vast te draaien. De bovenste buckle heeft 3 standen, om de schoen aan elke kuitdikte aan te passen. Met brede strap om de bovenkant van de buitenschaal stevig en eenvoudig aan te spannen op je voet.

De flex, wat is dat?

Om je een idee te geven van de stijfheid van de schoen, bepalen de merken voor elke schoen een flex. Dat cijfer geeft de stijfheid van de schoen aan: hoe hoger de waarde, hoe stijver de buitenschaal. Een flex van 60 en lager is vooral bedoeld voor beginnende skiërs. Een flex van 70 tot 90 voor gevorderde skiesters. Een nog hogere flex is voor expert skiesters. Grote en zware personen kunnen echter een hogere flex kiezen.

Hoe weet je of je schoenen de juiste maat hebben?

Stap met je voet in de schoen en sluit de buckles tot halverwege. Kun je je voet nog naar voren schuiven? Dan is de schoen nog te ruim. Wanneer de schoen dicht is, buig je 3 keer in "skihouding". Sta rechtop: Je tenen moeten het uiteinde van de binnenschoen raken. Wanneer je gebogen staat, moet je voet naar achteren schuiven en mag je de voorkant niet meer voelen.Houd er ook rekening mee dat het schuim van de binnenschoen na enkele dagen wat inzakt.

Wat te doen bij pijn aan je voet?

1 - Kies dunne, technische skisokken om drukpunten te vermijden en de bloeddoorstroming in de voet te stimuleren.
2 - Kies een zool die is aangepast aan de vorm van je voet om te vermijden dat je voet wordt geplet en tegen de buitenschaal stoot. Vraag gerust advies aan een verkoper in de winkel.
3 - Als je op bepaalde punten nog hinder ondervindt na twee dagen skiën, dan kun je je binnenschoen het best met warmte vormen.

Hoe bewaar je je skischoenen?

1 - Laat je schoenen luchten door de binnenschoen uit de schaal te halen.
2 - Sluit de buckles op de eerste stand, zo vermijd je dat de schoenen gaan vervormen, en bewaar ze in een schoenentas.
3 - Bewaar ze indien mogelijk in een droge ruimte en op een plek waar de temperatuur niet onder de 10 °C zakt. Het plastic van de schoen zal je dankbaar zijn!

Mijn binnenschoen is thermovormbaar. Waarvoor dient dit?

De binnenschoen van de Salomon Quest is thermovormbaar aan de enkels en de voorvoet.
Het komt erop neer dat je het schuim op die plaatsen kunt verwarmen zodat het zich naar je voeten en de buitenschaal van de schoen zet. Op die manier past de binnenschoen beter bij je voet en de buitenschaal, waardoor er minder drukpunten zijn.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Laat de skischoenen goed drogen voor je ze opbergt. Berg ze op met gesloten buckles, in een skischoentas en in een ruimte met gematigde temperatuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet op een radiator laten drogen.

ONDERHOUDSADVIES

Na gebruik laten drogen.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN