Pop up tent 2 Seconds | 3 personen

€5999
DSM : 3349

Ontworpen voor: 3 personen die gaan kamperen en op zoek zijn naar een tent die snel op te zetten en af te breken is.

De 2 Seconds, nog steeds razendsnel op te zetten, nu met Easy-systeem om ook gemakkelijk weer op te vouwen.


Kleur :

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Vlotte montage / demontage

Zelfdragende structuur. 2 Seconds-systeem. Makkelijk op te vouwen: systeem Easy.

Voor meer personen

Slaapcompartiment van 180 x 210 cm. Max. nuttige hoogte: 104 cm.

Compactheid

Ø 77 x 9 cm / 41,9 l

Vermindering van warmte

Buitentent en verluchting aan de achterkant.

Duisternis

Stevigheid

Bestand tegen wind van 50 km/u (6 Bft): getest in windtunnel op draaiplatform.

Waterdichtheid

Getest onder douche van 200 mm water/u/m² (tropische bui) en op het terrein.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

1 REINIGING - indien nodig kun je de tent reinigen met een sopje en daarna afspoelen (dat mag met de tuinslang). Daarna volledig laten drogen. 2 HARSVLEKKEN - …erg moeilijk te verwijderen: laat de vlek eerst goed drogen en krab dan het hars (voorzichtig) weg, hou er een ijsblokje tegen aan de binnenkant van de tent, dan breekt het hars en komt het gemakkelijker los. 3 OPBERGEN – na gebruik of na het reinigen steeds goed laten drogen om schimmel en geurtjes te voorkomen.

BEWAARADVIES

Opbergen: na gebruik of na het reinigen de tent steeds goed laten drogen om schimmel en geurtjes te voorkomen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Slaapbreedte: max. 60 cm per persoon.

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

4.6 /5
135 Reviews
135 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
87
4
42
3
5
2
0
1
1
Dé perfecte tent!
5/5
Hij staat binnen een minuut en je hebt 'm met een paar minuten weer netjes in elkaar en weer terug in de zak! Geheel waterdicht en lekker ruim.
Meer
Ideale tent voor 2 volwassen personen
5/5
Deze tent is enorm aan te bevelen voor 2 volwassenen die een weekend, midweek of een week weg willen, niet al te veel tijd willen besteden aan het opzetten van hun tent en toch meer dan genoeg ruimte beschikbaar willen hebben om zaken op te bergen of om tijd door te brengen tijdens de mindere dagen.

3 volwassen personen is te doen als het alleen gaat om een simpele overnachting: je houdt echt te weinig ruimte beschikbaar voor (bijvoorbeeld) 3 backpacks.

Opzetten gaat vlot, opbergen kan soms even wat tijd kosten. Mijn advies: oefen even thuis alvorens je hem voor de eerste keer gaat gebruiken.

De tent wordt met het zonnetje erop al snel warm en het advies om hem te plaatsen met schaduw tijdens de middag en avond.
Meer
blij mee
4/5
Net 5 dagen naar België geweest met dit leuke kleine tentje.
Een betere manier om de waterdichtheid van de tent te testen was er niet, want het heeft ongeveer de helft van de tijd geregend (en af en toe behoorlijk fors) en de tent blijkt helemaal waterdicht. Super. Wat wel lastig is, is dat door het niet aanwezig zijn van een voortent bij regen dus direct de tent nat wordt op het moment dat je in de tent wilt gaan bij. Daarom heb ik bedacht om misschien een tarp aan te schaffen, ook handig om bij regen b.v. een tafeltje of een stoeltje o.i.d. onder te zetten.
Heb wel even geoefend om de tent op te zetten en af te breken. Met name van het afbreken vond ik het instructiefilmje niet erg duidelijk. Net op de belangrijke momenten was het niet duidelijk. Misschien een handige tip voor mensen die een pop-up tent willen aanschaffen. Op het moment dat je zover bent dat je de tent als het ware moet dubbelvouwen lijkt het alsof je heel hard aan het oranje lint moet trekken, maar nog belangrijker is dat je de tent vrij krachtig naar beneden duwt (tegelijkertijd met het trekken aan het oranje lint) en als het ware helpt een soort draai te maken. Verder bij het uitpakken even goed opletten dat de tent ineens 'up kan poppen' , zoals de naam als doet vermoeden ........

Ik ben er blij mee!!!!!!
Meer

DIENSTEN

ONDERHOUD & REPARATIE

Onze experts staan elke dag voor je klaar. Vertrouw ons je materiaal toe en blader door onze service heen.

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard