TUNTURI

Roeimachine - Roeitrainer - Roeier- FitRow 40

€318,95

Kies uit 8 magnetische weerstandsniveaus om uw workout aan te passen

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Tunturi New Fitness BV

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 319 membership punten

Productbeschrijving

Wist je dat de roeibeweging één van de meest efficiënte manieren is om je lichaam te trainen? Op een roeitrainer zet je alle belangrijke spiergroepen aan het werk. Met de Tunturi FitRow 40 werk je thuis aan je lichaam en conditie.

Verschillende belastingsniveaus Ook als je pas begint met roeien, is de FitRow 40 het ideale toestel. Met een roterende massa van 4 kg kan je regelmatig trainen met een relatief gemiddelde intensiteit. Je draait aan de weerstandsknop en zet het toestel op één van de 8 manuele weerstanden.

Meten = weten Tijd, afstand, snelheid en calorieverbruik: op deze roeitrainer volg je al je belangrijkste parameters. Het LCD-scherm lees je makkelijk af en het display bedien je met grote knoppen. Hierdoor kan je tijdens je work-out keuzes maken of naar trainingsgegevens kijken. Doe je liever iets anders tijdens een training? Zet dan je tablet op de tablethouder en kijk een film.

Ruimtebesparend Niet alleen de spierkracht in armen, benen, buik en rug worden getraind: je laat ook je hart en longen stevig werken door een soepele roeibeweging. Het zitje van de FitRow 40 is gemonteerd op een enkele rail en heeft transportwielen. Na een oefensessie klap je de roeitrainer in en berg je hem netjes weg in een hoek van de ruimte.

Het maximale belastbare gewicht voor de FitRow 40 is 110 kg.

De voordelen van de FitRow 40 ✓ Efficiënte bewegingstrainer voor het hele lichaam ✓ 8 weerstandsniveaus ✓ Makkelijk te verplaatsen en op te bergen ✓ LCD-Monitor met weergave van verschillende parameters ✓ Geschikt voor beginners

Fitness is fun! Ga voor een complete lichaamstraining en bestel nu de FitRow 40.

Over Tunturi Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties • Afmeting opgebouwd: L: 184 cm x B: 50 cm x H: 81 cm • Afmeting opgeklapt: L: 91 cm x B: 50 cm x H: 125 cm • Gewicht: 27 kg • Maximaal gebruikersgewicht: 110 kg • Roterende massa: 4 kg • Tablethouder • Transportwielen • Handleiding in het Engels, Duits, Frans en Nederlands.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Gietijzer,Metaal,Plastic,Schuim