SLAMM SCOOTERS

Mischief V6 Geo Stuntstep

€89,95

De Slamm Mischief stuntstep is ideaal voor rijders van 1m40 tot 1m70, of het nu in het skatepark of op straat is, het ultra solide deck zal tijdens je tricks gewaardeerd worden.

Kleur: VEELKLEURIG / ROOD / GEEL

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Streetsurfshop

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 90 membership punten

Productbeschrijving

Met zijn indrukwekkende en in het oog springende graphics is de Slamm Mischief V6 een must-have scooter voor beginnende tot gevorderde riders. Het zal u toelaten snel vooruit te gaan op straat of in het park!

Slamm heeft zijn reputatie opgebouwd door uitstekende onderdelen op zijn stuntstep te monteren en door zeer goede graphics. Het Britse merk heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van stuntstep en heeft zich bij het ontwerpen van zijn producten altijd gebaseerd op de plaatselijke rijdersscene.

Kenmerken :

Dek: 4. 5 "x19. 5" In doos Bar: 20,5 "x22,5" versterkt staal T-bar Handgrepen : Tweekleurige Pro Swirl handgrepen met slagvaste uiteinden Halsketting aandraaien : 3 schroeven Headset: volledig geïntegreerd en afgedicht Vork: stalen vork Rem: Staal composiet flex rem - bolle koolstof Wielen: 100mm 88A nylon kern Lagers: ABEC 9 Scooter gewicht : 3. 65kg

Om te weten welke maat step je nodig hebt, hoef je alleen maar te weten dat het stuur tussen je heupen en je navel moet reiken, met je voeten op de grond. Daarom hoeft u alleen maar de lengte van uw voeten tot uw navel te meten, en u bent klaar!

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

6061 T6 aluminium, staal en nylon

VOORRAADADVIES

Wij adviseren u om uw stuntstep uit de buurt van vocht op te bergen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Het gebruik van bescherming wordt aanbevolen

Juridische informatie

Deze scooter moet bij voorkeur worden gebruikt met beschermingen zoals een helm en kniebeschermers. Minderjarigen wordt sterk aangeraden om door een volwassene te worden begeleid bij het gebruik ervan.