SIDAS

Crème tegen wrijving en huidirritatie - Anti-wrijvingscrème 75 ml

14,95
Kleur: GROEN
Maat:
75ML
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door SIDAS

De Anti-Friction cream van Sidas voorziet de huid van een beschermend laagje, dat de elasticiteit en het beschermend vermogen verhoogt en tegelijkertijd voedend en vochtinbrengend is.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Anti-Friction cream van Sidas voorziet de huid van een beschermend laagje, dat de elasticiteit en het beschermend vermogen verhoogt en tegelijkertijd voedend en vochtinbrengend is. De cream beschermt de huid tegen irriterende wrijving van huid op huid, huid tegen materiaal en huid tegen stof, werkt preventief tegen blaren en verzacht schrammen en roodheid. Hierdoor kun je comfortabel genieten van al je sportactiviteiten. Een minimale hoeveelheid is al genoeg om maximaal van de cream te profiteren. De Anti-Friction cream is niet vet en kan, voor de sportactiviteit, eenvoudig gebruikt worden op kwetsbare plekken, waaronder de voeten, dijen, oksels en tepels. Voor een groot sportevenement, zoals een marathon, kan de cream 10 tot 15 dagen voor het event preventief gebruikt worden.

Technische informatie

  • WANNEER VOOR DE INSPANNING
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

WANNEER

VOOR DE INSPANNING

STAAT

Nieuw

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

99% natuurlijke ingrediënten. Bevat shea butter. Zeecollageen. Toverhazelaar-extracten. Vitamine E. Bevat geen parabenen en PEG. Bevat natuurlijke conserveermiddelen. Niet op dieren getest.