NITECORE

Zaklamp MT21C Cree XP-L HD V6 LED met kantelbare kop - Zwart

109,95

Kleur:

ZWART

Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door CheapOutdoor

Deze zaklamp van NiteCore is multifunctioneel doordat je de kop kan kantelen tot een L-vormige werklamp maar hem ook kan gebruiken als zaklamp voor het dagelijkse gebruik.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De NiteCore zaklamp MT21C Cree XP-L HD V6 LED met kantelbare kop - Zwart maakt gebruik van de CREE XP-L HD V6 LED met een maximale output van 1000 lumen bij 8500 candela en een maximale straalafstand van 184 meter. De 5 verschillende lichtniveau's en 3 speciale modi zijn te regelen via de enkelzijdige schakelaar.

Speciaal aan deze zaklamp is de 90 graden innovatieve verstelbare kop voor gestroomlijnd gebruik of gebruik in een hoek. De onderzijde van de zaklamp is magnetisch waardoor je je handen vrij kan hebben tijdens een klus. Ook de metalen beugel aan de bovenkant van de kop geeft extra mogelijkheden om de lamp op te hangen. Met zijn waterdichte IPX8 rating is de lamp ook bestand tegen water.

Onderstaand de informatie over de verschillende standen:

Turbo - 1000 lumen - 1 uur
Hoog - 400 lumen - 3,75 uur
Middel - 190 lumen - 7,50 uur
Laag - 50 lumen - 25 uur
Ultralaag - 1 lumen - 700 uur (door de zeer efficiënte constante schakeling)

Strobe 1000 lumen 
SOS 1000 lumen 
Baken 1000 lumen 

** met 18650 batterij gemeten*

Met de ingebouwde voedingsindicator kun je eenvoudig de accuspanning controleren. De zaklamp wordt aangedreven door één 18650 of twee CR123A-batterijen (niet meegeleverd). In de lamp is de Advanced Temperature Regulation (ATR) module gebouwd voor extra veiligheid. De zaklamp is gemaakt van zwart aluminiumlegering met een harde geanodiseerde HAIII afwerking van militaire kwaliteit.

De zaklamp wordt geleverd met vervangende afdichtring, koord, clip, holster.

REVIEWS

Loading