MOBICLINIC

Massage roller Veelzijdig Lichtgewicht Voorkomt blessures Limoengroen FitRoller

€17,95

foam roller - roller - fitness - Foam Roller - VERSATIEL: rollers zijn volledig veelzijdig en kunnen een geweldig accessoire worden voor je sportactiviteit.

Kleur: Groen

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Grupo R. Queraltó SA

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 18 membership punten

Productbeschrijving

Massagerollen zijn volledig veelzijdig en kunnen een geweldig accessoire worden voor uw sportactiviteit. Ze worden voornamelijk gebruikt om verschillende delen van het lichaam te masseren, waaronder benen, rug, nek en armen. Het oppervlak van de massagestaaf heeft meerdere harde massagepunten voor een diepe massage, waardoor deze geschikt is voor diverse sporten zoals yoga, pilates, zwemmen, dansen, stretchen bij sporters of zelfs voor fysieke behandelingen.

Gebruik onze FitRoller massagerollen voor het hardlopen om te stretchen of na een training om te herstellen. U kunt het optreden van ischias, fasciitis plantaris of spanning in de nek en rug voorkomen, en littekenweefsel en cellulitis verminderen. Bovendien kan regelmatig gebruik de bloedcirculatie helpen verbeteren en de spierspanning verminderen, wat zeer gunstig is voor het herstel na het sporten en het verlichten van de dagelijkse stress.

Er is geen voorafgaande massageervaring nodig, dus iedereen kan een foamroller leren gebruiken in de dagelijkse sportbeoefening. Dankzij hun lichtgewicht en draagbare ontwerp kun je ze overal mee naartoe nemen of veranderen in een fundamentele bondgenoot voor je eigen homegym. U kunt de druk en intensiteit controleren en deze aanpassen aan uw persoonlijke behoeften en voorkeuren!

Deze EVA-rubberen rollerballen zijn 14 x 33 cm groot en verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan felle kleuren. Voeg kleur toe aan je sportbeoefening, combineer ze zoals je wilt en creëer je eigen sporttenue op maat. Met FitRoller heb je een betaalbaar langdurig massageapparaat in je hand!

Producttechnische kenmerken:

  • Afmetingen: 14 x 33 cm
  • Materiaal: schuimrubber en EVA-rubber
  • Gewicht: 0,7 kg
  • Diverse kleuren: Groen, Roze, Lichtroze, Paars, Oranje, Blauw en Zwart

Wij houden van FitRoller voor:

  • De veelzijdigheid van gebruik en functies voor uw persoonlijke training.
  • Het draagbare en lichtgewicht ontwerp is ideaal om overal mee naartoe te nemen.
  • De voordelen ervan voorkomen het ontstaan van blessures en vormen een aanvulling op uw lichamelijke inspanning.

Reviews