GRIPGRAB

Ondermuts voor fietshelm Lightweight Thermal Skull Cap

31,99
Kleur: ZWART
Maat:

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Online Bike Parts BV

Deze muts voor onder je fietshelm houdt je hoofd warm bij koude temperaturen.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Het is misschien een mythe dat je sneller warmte verliest via je hoofd dan via andere lichaamsdelen; maar het is ongetwijfeld waar dat tijdens het fietsen in de winter elk onbeschermd deel van je lichaam snel waardevolle lichaamswarmte verliest. Je hoofd heeft een groot oppervlak, dus de GripGrab Lightweight Thermal Skull Cap is ontworpen om isolatie onder de helm te bieden en je warm en comfortabel te houden tijdens koude winterse fietstochten.

De GripGrab Lightweight Thermal Skull Cap is de lichtste en goedkoopste winter fiets skull cap in het GripGrab accessoires assortiment. De muts heeft een isolerende en zachte binnenstof, met een hoge warmte-gewicht verhouding om bescherming en comfort te bieden in koude weersomstandigheden, zonder de bulk van een traditionele wollen beanie muts.

Wanneer de temperatuur stijgt of je je in het zweet werkt bij een kliminspanning, blijft deze wintermuts voor onder de helm comfortabel dankzij de lichtgewicht ademende stof. Transpiratie kan gemakkelijk van binnenuit ontsnappen dankzij de vochtregulerende eigenschappen van de winterfietsmuts - vocht wordt door de stof afgevoerd en verdampt vervolgens met gemak - zodat je droog en comfortabel blijft.

De GripGrab Lightweight Thermal Skull Cap is een specifieke winterfietsmuts; hij is ontworpen om onder een fietshelm te worden gedragen dankzij de rekbare, voorgevormde vorm, de low-profile stof en de flatlocknaden. Bij het fietsen in winterse omstandigheden met weinig licht helpen de reflecterende logo's en details op voor- en achterzijde je zichtbaarheid in het verkeer te verbeteren.c

REVIEWS

Loading