GORILLA SPORTS

Hoge Power Tower 235 cm - (Belastbaar tot 120 kg) - Krachtstation

€349,99
€350,00 -0%

✔ Old school bodyweight training ✔ Biceps, triceps, buik-, borst- en rugspieren ✔ Belastbaar tot 120 kg ✔ Gratis verzending ✔ 235 cm hoog, ook geschikt voor langere mensen

Kleur: ZWART / ROOD

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Gorilla Sports

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 350 membership punten

Productbeschrijving

Uniek extra hoog pull up station, waardoor de pull up perfect kan worden uitgevoerd (dead hang: volledig gestrekt, conform de eisen tijdens militaire keuringen). Met deze Power Tower train je de rugspieren, armen (triceps en biceps), borst- en buikspieren. Te belasten tot 120 kg. 

  

Old School training is momenteel helemaal hot: het uiterste van jezelf vragen middels een training met je eigen lichaamsgewicht. En terecht ook: veel van die onzinnige machines waar de sportscholen tegenwoordig vol mee staan zijn prima om op te revalideren, maar écht sterk en fit word je er niet van. Met de zeer solide, extra hoge Gorilla Sports Power Tower Red ben je van alle markten thuis. Met dit krachtstation kun je je gehele bovenlichaam aan een keiharde training onderwerpen! 

Steeds meer sporters stappen af van het ‘luxe’ trainen op machines waarbij je tijdens het 'trainen' ontspannen met elkaar kunt kletsen. Tests tonen immers aan dat de meeste fitness fanaten na jarenlang trainen in de sportschool, nog niet eens in staat zijn om over een muurtje te klauteren. Neem een kijkje in een willekeurige gym en je zult zien dat de hoek met optrekstangen vrijwel altijd leeg is. Waarom? Veel van die 'krachtpatsers' zijn simpelweg niet sterk genoeg om een degelijk setje 'pull ups', 'dips' of 'push ups' eruit te knallen! Voldaan lopen ze na een uurtje 'pompen' de sportschool uit, ten onrechte in de veronderstelling verkerend dat ze zojuist aan heuse krachttraining hebben gedaan. 

 De Hoge Power Tower Red in detail:  

 
	Met een hellingshoek van 10%  
 
	Afmeting: (LxDxH): 85 x 135 x 235 cm 
 
	Voorzien van armleggers en een rugleuning 
 
	Maximale belastbaarheid: 120 kg 
 
	Zeer stabiel 


 
 Real strength: échte functionele kracht...

Reviews