Jachtjas Fox Game Original

159,99 −31%
109,99
Maat: Maattabel

We hebben deze jagersjas ontwikkeld voor elke vorm van jagen in het bos bij regenweer. Deze elegante jas kun je ook na het jagen dragen.

Deze bruine jagersjas is slijtvast en waterdicht. Hij heeft verschillende zakken, waaronder een grote weitas met voering van pvc en 4 binnenzakken.

PRODUCTVOORDELEN

Bestand tegen wilde vegetatie

De stof, het garen en de assemblage bevorderen de scheurbestendigheid.

Waterdichtheid

Waterdicht katoen en polyester.Gelaste naden.

Ademend vermogen

Microgeperforeerd membraan aan de oksels.

Zakken

10 zakken waarvan 4 binnenzakken en 1 weitas met voering van pvc.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdicht

Deze jas is voorzien van een Sagitex©-membraan dat direct op de stof (57% katoen / 43% polyester) is aangebracht. Hierdoor is hij perfect waterdicht. Alle naden zijn gelast, ook die aan de zijdelingse inzetten en de armen. In de vier binnenzakken kun je perfect je papieren of telefoon droog houden.

Stevigheid

De gelaste naden en het bijzonder stevige polykatoen maken deze jas perfect om in de bossen te jagen, zelfs in ruige begroeiing. Het ontwerp is speciaal ontwikkeld om het risico op scheuren zoveel mogelijk te beperken. We raden deze technische jas aan voor de jacht voor de voet maar hij is even goed geschikt voor elke vorm van jagen in het bos.

Ademend vermogen

Het Sagitex©-membraan is ademend en waterdicht. De microgeperforeerde stof beschermt je tegen weer en wind en voert de transpiratie goed af. Onder elke oksel zorgt een speciaal ontworpen inzetstuk voor ademend vermogen.

Veel zakken

Deze jagersjas heeft tien zakken: 2 steekzakken, 2 grote lage zakken, 1 napoleonzak, 4 binnenzakken en 1 grote weitas met rits en een voering van pvc.

Geluidloos

De stoffen van de jas (57% katoen / 43% polyester), de voering (65% polyester / 35% katoen) en de 100% katoenen inzetten aan de zijkanten beperken wrijving en maken deze jas geruisloos.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 57% Katoen, 43% Polyester

VOORRAADADVIES

Wassen op 30 °C. Niet strijken of in de droger stoppen.

AFBEELDINGEN

Jachtjas Fox Game Original
Jachtjas Fox Game Original

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN