Garmin Forerunner 45 zwart

€144,99

Voor hardlopers die 5 tot 10 km lopen.

De Forerunner 45 is een gps smartwatch voor hardlopers met alle hardloopfuncties die je nodig hebt in een slank, lichtgewicht design.

Laten bezorgen

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Meting van de parameters

Snelheid, afstand, tempo, hartslag aan de pols, ritme

Coaching

Coaching

Trainingsprogramma's Garmin Coach of je eigen trainingen aanmaken

Autonomie

Autonomie

Tot 7 dagen in connected mode; tot 13 uur in gps-mode

Connectiviteit

Connectiviteit

Geïntegreerde tracking- en veiligheidsfuncties

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Onbezorgd lopen

Dit gebruiksvriendelijk hardloophorloge is perfect voor dagelijkse hardloopsessies, trainingen en zelfs de komende 10 km waar je aan gaat meedoen. De ingebouwde gps-technologie houdt bij waar je loopt en geeft je nauwkeurige statistieken, zoals afstand, tempo en intervallen. Dankzij de eenvoudige knopinterface kan je ook met bezwete handen gemakkelijk een ronde markeren of de timer pauzeren.

Bereid je voor met Garmin Coach

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net gaat beginnen, iedereen kan een beetje begeleiding gebruiken. Daarom is de Forerunner 45 compatibel met instelbare Garmin Coach trainingsplannen. Die plannen bieden begeleiding van deskundige coaches en gratis trainingsschema's die je kan aanpasen aan je doelen. Zo weet je zeker dat je de eindstreep zult halen.

Blijf verbonden tijdens het hardlopen

Met de nieuwe veiligheids- en trackingfuncties kun je eenvoudig je locatie delen met gekozen contactpersonen voor het geval je hulp nodig hebt - handmatig of automatisch met ingebouwde ongevaldetectie. Via verschillende connected functies kan je tijdens en tussen je hardloopsessies contact houden met de rest van de wereld. Ontvang smartphone meldingen op je pols voor je inkomende sms-berichten en oproepen.

Er is meer te doen

Met een twaalftal activiteitenprofielen kun je altijd blijven trainen, ook als je geen zin hebt om te hardlopen. Met de Forerunner 45 kun je je inspanningen vastleggen tijdens een training op de fiets of op de loopband, op een crosstrainer of fietstrainer, en zelfs als je aan cardio, yoga enz. doet.

Op weg naar welbevinden

Het Forerunner 45 hardloophorloge biedt je uitgebreide activiteiten- en wellnessfuncties. Draag het de klok rond om je dagelijkse stappen, afstand, verbrande calorieën en zelfs slaap in de gaten te houden. Deze smartwatch meet ook de hele dag je stressniveau om je mate van welbevinden bij te houden.

Delen en wedstrijdjes houden

Het synchroniseren van je activiteiten naar Garmin Connect is niet alleen handig om je gegevens op te slaan. Garmin Connect is een levendige online community. Gebruikers kunnen hier onderweg met elkaar in contact komen en wedstrijdjes houden, elkaar aanmoedigen en successen delen op social media. Garmin Connect is gratis en is beschikbaar via internet of op je smartphone.

Garantie

2 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN