Fietsplan


Wat houdt het precies in?

Wanneer je werkgever gebruikt maakt van het nieuwe fietsenplan, verstrekt je werkgever een belastingvrije reiskostenvergoeding of renteloze lening voor de aanschaf van je fiets. Deze lening kan vervolgens door jou weer worden afgelost met de kilometervergoeding. Kijk voor meer informatie hier.

De meeste bedrijven maken gebruik van een bemiddelaar en NFP/FiscFree® is de meest bekende bemiddelaar in Nederland. En daarom is Decathlon vanaf nu ook verbonden aan de Nationale Fiets Projecten!

Nationale Fiets Projecten (NFP)

Wil jij dus een nieuwe fiets uitzoeken voor het fietsplan en is jouw werkgever aangesloten bij de Nationale Fiets Projecten (NFP), dan kun je bij een van de winkels van Decathlon of via Decathlon.nl jouw nieuwe fiets komen uitzoeken!

Onze sportvrienden staan voor je klaar om je te adviseren welke fiets het beste past bij jou. Zo weet je zeker dat je de juiste fiets kiest en daar heel veel plezier van gaat hebben!

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Je werkgever is allereerst aangesloten bij NFP
  2. Je kiest je fiets (elektrische fiets / stadsfiets) en eventueel accessoires in een van onze winkels of op Decathlon.nl.
  3. Je dient het totale bedrag in bij de werkgever via fiscfree.nl
  4. Werkgever keurt goed, Decathlon ontvangt een afleverdocument van NFP/FiscFree®. Heb je een fiets gevonden die meer kost dan dat je werkgever toestaat? Dan moet je zelf wel het netto bedrag bijbetalen.
  5. Decathlon neemt contact op met klant om bestelling af te ronden en datum levering af te spreken. Wil je extra informatie over het fietsplan of wil je je als werkgever / werknemer aanmelden, ga dan naar de website van Nationale Fiets Projecten.

Let op: Decathlon doet helaas niet mee aan de Nationale Fietsbon, ook rekenen wij de 15% commissie door van het NFP over het bedrag t/m € 749,-. Het resterende bedrag boven de € 749,- wordt 100% vergoed door het NFP.

Veel plezier met het uitzoeken van je nieuwe fiets!

Het Decathlon team!

Meer informatie?


Heb je na het lezen nog een vraag over het Decathlon Fietsplan? Of wil je meer informatie over een specifiek onderdeel? Neem dan contact met op Decathlon Zakelijk:

(020) 72 33 606
Terug naar boven