De keuze voor keepershandschoenen is gebaseerd op het gebruik en de gebruiksvoordelen die ze bieden:

Vrije tijd

Als je af en toe thuis speelt, zoek je een duurzaam model (bestendig schuimcomponent en synthetische latexpalm), in dit geval raden wij het FIRST model aan. Voor 1 tot 2 keer per week.

Keepershandschoenen

VOOR TRAINING

Als je regelmatig bij een club speelt, zoek je een product met steun en weerstand, dat wil zeggen een keepershandschoen met een lusbevestiging om de pols te verstevigen. Dit product is ook meer aangepast naar de anatomie van je hand met een latex voorgevormde palm voor een betere grip. Om aan al deze eisen te voldoen, raden we de F100 en F500 modellen aan.

Keepershandschoenen

Voor de competitie

Als je regelmatig bij een club speelt op competitie niveau, zoek je een product dat een maximale grip op je handpalm garandeert voor een optimale grip op de bal (combinatie van supersoft latex gecombineerd met comfort schuim). Enkele van onze keepershandschoenen zijn zelfs uitgerust met een dubbele klittenbandsluiting voor optimale ondersteuning. In dit geval raden we onze F900 modellen aan met platte of negatieve naden en de F900 Rollfinger.

Keepershandschoenen
keepershandschoenen kiezen

Diego

Voetbal expert

Om meer grip op de bal te krijgen hebben we samen met Jérémy Vachoux, keeper uit de 2e divisie in Frankrijk en technisch partner van KIPSTA de F900 keepershandschoenen ontwikkeld met platte en negatieve naden. De wijsvinger en pink hebben negatieve naden en de middelvinger en ringvinger hebben een platte naad waardoor je meer comfort en grip hebt op de bal.

Voor vragen staat Diego uiteraard voor je klaar: diego.jongen@decathlon.com

BEKIJK ONZE GERELATEERDE SPORTADVIEZEN