Keepershandschoenen

Keepershandschoenen

Decathlon heeft keepershandschoenen voor beginnende en ervaren keepers. We hebben keepershandschoenen met verschillende type naden en latex die bepalen hoeveel grip je op de bal hebt. Je vind hier handschoenen voor kinderen en volwassenen in verschillende maten. Keepershandschoenen kopen doe je online of in een van onze winkels. Bekijk ook onze voetbalschoenen, keeperstenue's en thermokleding voetbal.
Terug naar artikelen
Geslacht
Maat
Niveau
Merk
Levertijd
Kleur
Prijs
16 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 1255 reviews

  Keepershandschoenen kopen bij Decathlon

  Ben je op zoek naar keepershandschoenen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende keepershandschoenen. We hebben handschoenen in veel verschillende maten voor kinderen en volwassenen. We hebben verschillende ranges voor verschillende type keepers. Range 100 is voor de beginnende keeper of de keepers die af en toe spelen, Range 500 is voor de gevorderde keeper die regelmatig onder de lat staat bij trainingen en wedstrijden. Range 900 is voor de ervaren keepers die intensief trainen en wedstrijden spelen. Het verschil zit hem in hoe de handschoenen zijn opgebouwd, welke materialen en zijn gebruikt en hoe de handschoenen zijn afgewerkt bij de naden. Het type latex wat aan de binnenkant van de handschoen is gebruikt en hoe de naden zijn geplaatst bepalen hoeveel grip je hebt op de bal. We werken de naden op 3 verschillende manieren af. We hebben handschoenen met platte naden, negatieve naden en rollfinger naden.

  Goedkope keepershandschoenen

  Om sport zo toegankelijk mogelijk te maken hebben we al keepershandschoenen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De first modellen voor kinderen zijn laag geprijsd zodat het niet teveel geld kost om de sport en het keepen te ontdekken. Bij Kipsta zijn we altijd opzoek naar nieuwe ontwikkelingen om zo aantrekkelijk mogelijk te produceren en sport nog toegankelijker te maken.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen