Handpeddels

Handpeddels

Wil je handpeddels of handvinnen kopen? Bij Decathlon kun je handpeddels of handvinnen kopen, als trainingsmiddel voor het bovenlichaam tijdens het zwemmen. We bieden handpeddels en handvinnen aan van de merken Nabaiji en Speedo. Op zoek naar meer zwemspullen? Bekijk ook onze zwembrillen en microvezel handdoeken.

Advies nodig?
Hoe kies ik handpeddels?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.5/5 Op basis van 777 reviews

HANDPEDDELS OF HANDVINNEN KOPEN BIJ DECATHLON

Wil je handpeddels of handvinnen kopen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan diverse handpeddels en handvinnen om mee te trainen. De handpeddels zijn verkrijgbaar in verschillende groottes gebaseerd op het niveau van je zwemtraining. Zwemhandschoenen kunnen in het begin steun bieden om de slag te beheersen, voordat er over wordt gegaan naar de harde handpeddels. Handpeddels positioneren de handpositie en verhogen de stuwkracht in het water. Hoe groter de peddel, hoe groter de spier inspanningen op het bovenlichaam en weerstand in het water.

Er bestaan verschillende maten, met een groter of kleiner ondersteuningsoppervlak. Als je net begint te trainen met peddels gebruik dan eerst de kleinste maat en vergroot de grootte van de peddels als je meer ervaring hebt en de intensiteit wilt verhogen. We raden je af om vanaf het begin met de grootste maat handpeddels te trainen. Je zou jezelf kunnen bezeren, doordat je te snel en te veel van je bovenlichaam spieren vraagt.

Easystroke peddels helpen met het maken van de juiste zwembeweging, doordat je pols en onderarm zijn gemobiliseerd. De spieren van het bovenlichaam zullen versterkt worden door de juiste positie van de arm en de schouder tijdens het zwemmen.