Yogamatten

Yogamatten

Op zoek naar een goede yoga mat? Bij Decathlon hebben wij een ruim assortiment aan yogamatten voor alle soorten yoga. Voor zachte yoga zoals hatha yoga en yin yoga raden wij een dikkere yoga mat aan tussen de 5 en 8mm. Deze yogamatten bieden meer ligcomfort. Voor dynamische vormen van yoga zoals ashtanga yoga en hot yoga geven wij de voorkeur aan stabiliteit en grip. Een antislip yoga matje tussen de 3 en 5mm is hiervoor dan ook meer geschikt. Voor yogasessies in de buitenlucht of yogareizen hebben wij yogamatten die extra licht en opvouwbaar zijn zodat je de yoga mat makkelijk kan vervoeren. Bekijk ook eens ons assortiment pilates matten.
Advies nodig?
Hoe onderhoud ik mijn yogamat?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪BREEDTE‬
VERKOPER
Maat
Merk
Prijs
€27,95 -28%
€19,95
*De uitverkoop begint op 6-7-2023
€24,95 -24%
€18,94
*De uitverkoop begint op 29-11-2022
€29,95 -36%
€18,94
*De uitverkoop begint op 29-11-2022
Yogamat - Rood
SENZ SPORTS

Yogamat - Rood

€14,95 -6%
€13,94
*De uitverkoop begint op 29-11-2022
Yogamat - Basic - Roze
SENZ SPORTS

Yogamat - Basic - Roze

4.3/5 Op basis van 3340 reviews

Yoga matje kopen

Bij Decathlon kun je gemakkelijk en snel online een yoga matje kopen. Zoals uitgelegd vergt elke yogavorm een ander yoga matje. Voor zachte yoga is een dikker yoga matje met meer comfort belangrijker terwijl dynamische yoga een yoga matje met goede antisliplaag vraag. De materialen van onze yogamatten zijn hier dan ook op afgestemd. Uiteraard is het ook niet onbelangrijk hoe een yoga matje eruit ziet. Daarom hebben wij yogamatten in neutrale en felle kleuren of vind je een leuk yoga matje met print. Daarnaast hebben wij ook yogamatten die duurzaam zijn geproduceerd. Voordat je een yoga matje gaat kopen kun je deze eerst uitproberen in de winkel of anders kun je het yoga matje kosteloos retourneren of ruilen voor een ander model. Dit geldt ook als je niet helemaal tevreden over je gekochte yoga matje bent.

De beste yoga mat voor jou

Bij Decathlon vind je de mooiste en beste yoga mat voor jou! Onze yogamatten zijn naast goedkoop namelijk ook kwalitatief sterk. Een yoga mat van Decathlon is meermaals getest op verschillende aspecten zoals dikte, comfort en hygiëne. Wij hebben een team van beginnende en fervente yoga beoefenaars die ervoor zorgen dat de yogamatten en andere yogaproducten continu worden verbeterd. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd in ons assortiment dat iedereen een yoga mat kan vinden die bij hem of haar past. Vandaar vind je bij ons niet één yoga mat maar yogamatten in verschillende kleuren, diktes, materialen en prijsniveaus. Uiteindelijk is de beste yoga mat een yoga mat die aansluit bij jouw wensen en yoga vorm. Wij helpen je in de winkel of via de klantenservice graag om de beste yoga mat te vinden voor jou!