Lichtgewicht tenten

De lichtgewicht tenten die compact ingevouwen kan worden zijn ideaal voor reizende kampeerders. Je kunt deze lichtgewicht tenten eenvoudig meenemen op de fiets of motor en ze zijn makkelijk op te zetten en af te breken. Ook in je backpack mee te nemen! Bekijk ook onze slaapzakken en matjes, kampeerstoelen en tafels, en onze luchtbedden.

Lichtgewicht tenten
Terug naar artikelen
Aantal personen
LEEFRUIMTE
AANTAL RUIMTES
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
16 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 2493 reviews

  Lichtgewicht tenten kopen bij Decathlon

  Als je op zoek bent naar een lichte tent dan zul je bij de kampeerwinkel van Decathlon zeker slagen. De lichtgewicht tenten van Quechua hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en zijn eenvoudig mee te nemen, uitermate geschikt voor reizende kampeerders. Wil je op fietsvakantie of ben je van plan om er met je motor op uit te trekken, zorg dan voor een lichte tent. Deze lichtgewicht tenten kunnen zelfs worden meegenomen in je backpack en zijn beschikbaar tot en met 4 personen. De compact in te vouwen tenten zijn ideaal als je van plek naar plek gaat trekken..

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over lichtgewicht tenten kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt testen en de meeste winkels hebben een ruime showroom waar je de tenten gelijk kunt proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt en dus goed kan beoordelen of de tent groot genoeg voor je is.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen