Category image

Lichtgewicht tenten


De lichtgewicht tenten die compact ingevouwen kan worden zijn ideaal voor reizende kampeerders. Je kunt deze lichtgewicht tenten eenvoudig meenemen op de fiets of motor en ze zijn makkelijk op te zetten en af te breken. Ook in je backpack mee te nemen!

Terug naar artikelen
Filteren op
Aantal personen
Type leefruimte
Kleur
Prijs
7 Artikelen
€8999
€16999
€24999
€10999
€12999

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

€10999

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

€13999

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

Lichtgewicht tenten kopen bij Decathlon

Als je op zoek bent naar een lichte tent dan zul je bij de kampeerwinkel van Decathlon zeker slagen. De lichtgewicht tenten van Quechua hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en zijn eenvoudig mee te nemen, uitermate geschikt voor reizende kampeerders. Wil je op fietsvakantie of ben je van plan om er met je motor op uit te trekken, zorg dan voor een lichte tent. Deze lichtgewicht tenten kunnen zelfs worden meegenomen in je backpack en zijn beschikbaar tot en met 4 personen. De compact in te vouwen tenten zijn ideaal als je van plek naar plek gaat trekken..

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over lichtgewicht tenten kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt testen en de meeste winkels hebben een ruime showroom waar je de tenten gelijk kunt proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt en dus goed kan beoordelen of de tent groot genoeg voor je is.