Aquagym badpakken

Aquagym badpakken

Wil je een aquagym badpak kopen? In de online aquagym winkel van Decathlon kun je badpakken kopen speciaal ontworpen voor aquagym, die goede ondersteuning geven aan de borsten. Ook hebben wij corrigerende-, zwangerschaps-, normale-, en badpakken met broekje. Bij Decathlon verkopen we aquagym badpakken van het merk Nabaiji. Bekijk ook onze collectie tassen speciaal gemaakt voor je natte zwemspullen, onze badhanddoeken en badslippers.
Terug naar artikelen
Type
Maat
Kleur
Prijs
40 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 5960 reviews

  AQUAGYM BADPAK KOPEN BIJ DECATHLON

  Heb je zwemkleding nodig voor aquagym? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan diverse badpakken en bikini's.

  Er zijn vele variaties aquagym, wij spreken van 2 typen waarin onze badkleding is opgedeeld:
  Aquagym
  Gebaseerd op zachte spieropbouw, een beetje cardio met veel stretching: aquagym, aquayoga, stretching (zachte vorm van aquagym). Deze badkleding biedt lichte ondersteuning van de borsten en spieren.
  Aquabike
  De oefeningen zijn meer fitness gericht, met meer cardio focus en zorgen voor versterking van de spieren: aquabike, aquafitness, aquarunning (intensieve vorm van aquagym). Deze badkleding geeft veel ondersteuning aan de borsten en spieren.

  Afhankelijk van het type aquagym kies je het juiste type badkleding, dat comfortabel zit, genoeg ondersteuning biedt aan de boezem en extra bescherming biedt voor het beschermen van de spieren. De badkleding is ook ingedeeld in verschil in chloorbestendigheid. Wanneer de badkleding chloorbestendig is, is deze gemerkt met Aqua Resist en geschikt voor meer dan 200 gebruiksuren (geschikt voor intensief gebruik). De overige badkleding is geschikt voor meer dan 100 gebruiksuren (wanneer je maximaal 1x per week aquagym beoefend). Voor aquagym hebben we kleding van de merk Nabaiji. Aangezien chloor zwemkleding aantast, is het belangrijk om de zwemkleding na elk gebruik altijd goed schoon te spoelen met schoon, zoet water!

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over aquagym kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN AQUAGYM BADKLEDING

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen