Muggenwerende Kleding

Muggenwerende Kleding

Bedek jouw huid met onze mugwerende kleding en verminder op deze manier de kans om geprikt te worden door die vervelende insecten. Ons assortiment wordt geregeld ververst, kom dus zo nu en dan terug om ons actuele aanbod te bekijken.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Prijs
4.5/5 Op basis van 176 reviews

Bescherm jezelf tegen de muggen, met onze muggenwerende kleding

Er zijn natuurlijk verschillende manieren waarop jij jezelf kunt beschermen tegen muggen. In onze andere categorieën aan de linkerkant van deze pagina vind je bijvoorbeeld muggenspray, maar ook anti muggennetten. Muggen kunnen door dunne kleding heen steken. Het dragen van dikkere kleding kan je dus eveneens helpen beschermen tegen muggensteken.

Bij Decathlon hebben we verschillende soorten muggenwerende kleding, van een jas tot broek of shirt. Maar ook hier geldt, ziet een mug een bloot stukje huid dan is de kans aanwezig dat je geprikt wordt. Een goede combinatie is dus het dragen van mugwerende kleding in combinatie met het gebruiken van een muggenspray die DEET bevat.

Onze muggenspray assortiment is terug te vinden via de knop aan de linkerkant van deze pagina.

Vervelende muggen rondom jouw gezicht?

Het is erg vervelend wanneer tijdens het wandelen steeds muggen tegen je gezicht aan vliegen en je willen steken. Als oplossing hiervoor bieden wij een muggenwerende jas aan met gezichtsklamboe. Zo kan je rustig die tropische wandeling maken zonder gestoken te worden in het gezicht.

Een andere optie is door onze muggenwerende hoed te gebruiken. Deze hoed voor in de tropen is zowel met als zonder klamboe te dragen.