58 artikelen voor

Tennisrackets

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Tennisracket kopen – Online bij Decathlon

Tennisrackets voor volwassenen en kinderen en voor beginnende en ervaren spelers, bij Decathlon hebben wij het allemaal. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze tennisracket informatiegids. of bekijk Hoe kies ik een tennisracket voor volwassenen? of Hoe kies ik een tennisracket voor kinderen?

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.3/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Tennisrackets kopen bij Decathlon

Een tennisracket is onmisbaar als je wilt gaan tennissen. Tennisrackets hebben een flinke ontwikkeling doorgemaakt de laatste jaren. Misschien heb je wel eens beelden gezien van vroeger waar ze met houten rackets speelden. Tegenwoordig zijn alle rackets gemaakt met kunststof componenten. Er zijn veel verschillende soorten tennisrackets en het is belangrijk om het juiste tennisracket voor het juiste gebruik te kiezen. We hebben we een ruime keuze voor jong en oud en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen heren en dames tennisrackets. Bij Decathlon verkopen we verschillende merken zoals Wilson, Head, Babolat en we hebben rackets van ons eigen merk Artengo.

Verschillende type tennisrackets

Tennisrackets hebben verschillende kenmerken. Het is noodzakelijk dat je goed oplet welke kenmerken jou ideale tennisracket nodig heeft. We kunnen 3 verschillende type spelers onderscheiden. Te weten; de recreatieve speler (1x per jaar tot 1x per maand), de regelmatige speler (1x per maand tot 1x in de week) en de intensieve speler (2 tot 5 dagen per week). Verder is het belangrijk om te kijken naar het gewicht, blad grootte, balanspunt en de gripmaat van het racket. Al deze kenmerken samen bepalen wat het geschikte tennisracket is voor jou. Voor kinderen wordt er gebruikt gemaakt van vaste maten naar de grootte van de hand of de lengte van het kind. De maten van deze rackets worden gegeven in inch maten. Voor nog meer informatie verwijzen we je graag door naar onze tennisrackets informatiegids.

Decathlon medewerkers voor je sportadvies op maat!

In onze winkels lopen sportieve verkopers op de afdeling rond die gespecialiseerd zijn in tennis. En zij zullen je graag helpen met het uitzoeken van je ideale racket. Om eerst zelf wat voor onderzoek te doen verwijzen we je graag door naar onze tennisrackets informatiegids. Wij zijn onverslaanbaar in prijs-kwaliteit en al onze medewerkers hebben een passie voor sport!

Levering van een tennisracket

Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving, en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).