Watersportwinkel

Surfuitrusting Surfuitrusting

Van wetsuit tot waterschoen, vind je in onze watersportwinkel!

Bekijk alle surfuitrustingen
Surf en bodyboard Surf en bodyboard

Onze watersport webshop heeft natuurlijk ook alles voor surfers en bodyboarders.

Bekijk de surf- en bodyboards
Kitesurf en windsurf Kite- en windsurf

Natuurlijk kunnen we je ook helpen met watersportartikelen voor kite- en windsurf.

Alles voor kite- en windsurfen
Wakeboard en waterski Wakeboard en waterski

In de watersportwinkel van Decathlon bieden we ook materiaal voor wakeboard en waterski.

Alle overige watersporten

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 800 winkels al jaren een begrip wereldwijd en de watersportartikelen in onze watersportwinkel worden gemaakt door Tribord. In onze online watersport webshop bieden we een uitgebreid aanbod voor surfen (kitesurf, windsurf, paddle) en een zeer gevarieerde collectie watersportkleding. Er zijn echter ook zeker voordelen te noemen voor een bezoek aan een van onze vestigingen:

  1. In de winkels van Decathlon krijg je advies op maat als je daar behoefte aan hebt. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van watersport en helpen je graag verder als je er even niet uit komt qua maat of keuze.
  2. Als je op zoek bent naar iets wat tijdelijk is uitverkocht of niet in de winkel beschikbaar is, kun je deze artikelen bestellen op de touchscreens. De producten worden vervolgens gratis bij je thuis bezorgd!
  3. Je kunt alles passen en in de winkel uitproberen. Zo weet je zeker dat je de juiste maat of het voor jou meest geschikte model hebt uitgekozen.

Ons eigen merk voor watersport: Tribord

De watersportartikelen van Decathlon worden geproduceerd en getest door Tribord, een van de meest innovatieve merken in ons aanbod. Tribord is gevestigd aan zee en dus is men dagelijks bezig het assortiment te perfectioneren en zelf te testen. Uiteraard weten ze als geen ander hoe je de golfen trotseert!

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online watersportwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

Andre op decathlon.nl:

Goed en goedkoop

11 4 /5
Tribord Top UV 100 €9,99