KIPRUN

Knipperlicht voor hardlopen Motion Light zonder batterij

€9,99
Ref. : 8501574

Onze productontwikkelaars, zelf hardlopers, ontwierpen dit knipperlicht zodat je 's nachts en in het donker goed zichtbaar bent voor automobilisten.

Ben je op zoek naar een lampje, zodat je altijd zichtbaar bent bij het hardlopen? Deze lamp heeft geen batterijen nodig: dankzij het dynamosysteem gaan de leds aan bij elke stap!

Kleur: Gerookt zwart

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Zichtbaarheid

Blijf 's nachts zichtbaar voor auto's met de vier knipperende rode ledlichten.

Autonomie

Je lamp is altijd klaar voor gebruik: de led heeft geen accu of batterij nodig.

waterdicht

IPX7: is 30 minuten bestand tegen onderdompeling in 1 meter water.

Gewicht

50 gram

Technische informatie

Een lamp zonder batterijen of accu, hoe werkt dat?

Ken je het principe van een fietsdynamo?
De Motion Light werkt op een vergelijkbare manier, maar dan op basis van schommelingen: bij elke stap beweegt de magneet door de spoel, en wekt zo de elektriciteit op die de 4 rode ledlampjes voedt.
Het resultaat is een eenvoudige en superhandige hardlooplamp. Je hebt geen batterijen of accu nodig, je hoeft zelfs geen knop in te duwen of iets anders te doen: je hoeft het lampje alleen maar te dragen, en het geeft bij elke stap licht!

De lamp die lang met je meegaat

Dankzij het dynamosysteem werkt de Motion Light zonder batterijen of accu. Dit lampje is uitgebreid in het laboratorium getest, om er zeker van te zijn dat het na 10 miljoen schommelingen, dus 10 miljoen stappen, nog steeds werkt.

10 miljoen stappen, dat zegt je niet zoveel? Als we ervan uitgaan dat je met 1 stap 1 meter aflegt, heeft de lamp dus een levensduur van meer dan 10.000 km. Dus 10 jaar van 1.000 km per jaar.
Ben je er klaar voor?

Wat zit er achter het design van de Motion Light?

De clip van de Motion Light is gemaakt voor hardloopkleding: maak hem vast in een duimgat, in een zak, aan je tailleband... Voor nog meer mogelijkheden wordt de lamp ook geleverd met een elastische en verstelbare armband.
We hebben voor rode ledlampen gekozen, omdat die kleur op de weg wordt geassocieerd met achterlichten en trager rijden. De lamp is zichtbaar vanaf 100 m, dat geeft een auto in de stad voldoende tijd om te stoppen.
En dat alles weegt maar 50 gram, in een doorzichtige behuizing!

De ontstaansgeschiedenis van de Motion Light, door onze ontwikkelaars

De basisgedachte bij het ontwikkelen van dit product was: "we willen iets bedenken om de belasting van elektronica voor hardlopers te verlichten."
Het gevolg was een team van 3 personen, 18 maanden van ontwikkeling, talrijke gesprekken met hardlopers en -loopsters en het resultaat: "we wagen het erop: we gaan een batterijloos product maken."
En na vele prototypes presenteren we met trots deze eenvoudige en handige lamp.
"Jij hoeft alleen maar te lopen. Wij zorgen voor de rest."

Een laatste advies voor je kunt vertrekken?

Gilles, productmanager, en Lucie, designer, geven je hun advies voor als in het donker wilt gaan hardlopen:
"Het is belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Vooral als je hardloopt op plaatsen waar ook voertuigen komen die groter zijn dan jij! En je moet zelf ook wat kunnen zien. Elke keer als je je schoenen neerzet, geef je licht."
En om je nog veiliger te voelen?
"Ga niet alleen hardlopen." :)

Garantie

2

Gewicht

0.054 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Metalen structuur: 10.0% Koper, 75.0% Polycarbonaat, 5.0% PCBA, 10.0% Magneet Riem: 10.0% Acrylonitril Butadieen Styreen, 90.0% Polyethyleen

VOORRAADADVIES

Berg het lampje na gebruik op om ongewenste bewegingen te vermijden. Laat het bijvoorbeeld niet in de kofferbak van je auto liggen om te voorkomen dat het nodeloos inschakelt.

TESTS

Bij de test in ons lab knipperde het lampje gedurende meer dan 10 miljoen trillingen.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook