DECATHLON COACH APP: EEN PERSONAL TRAINER OP JE SMARTPHONE!

Wel eens gehoord van een personal trainer maar dan in de vorm van een slimme coach, die je niets kost en altijd beschikbaar is? Download gratis de Decathlon Coach-app. Een goede begeleiding voor je loop- of wandelsessies en en deze app biedt trainingen op maat aan. Je kunt je resultaten bijhouden, delen en op basis van je persoonlijke vorderingen een mooi sport traject inslaan. 

Decathlon coach app

Waarom de DECATHLON COACH-APP? 

1. Meet je lichaamsactiviteit
2. Trainings programma's
3. Stem begeleiding
4. Tips van sport- en gezondheidsdeskundigen

Dit keer weet je het zeker! Je gaat jezelf nu echt motiveren om een paar uur per week te lopen of wandelen. Echter, we kunnen super goede voornemens of intenties hebben, de realiteit is dat het vaak ontbreekt aan de nodige motivatie. De oplossing? Een coach die je volgt en motiveert. Jazeker! Download nu de gratis Decathlon Coach-app. Eenmaal geïnstalleerd op je smartphone, volgt hij je sportieve activiteiten in realtime. Hij geeft je tempo aan, de afgelegde afstand, gemiddelde snelheid, verbrandde calorieën. De app is eenvoudig te koppelen met een bluetooth hartslagband en natuurlijk kan je met deze app al je sportieve prestaties delen met je vrienden. Om je te helpen vooruitgang te boeken, biedt de app enkele trainingsprogramma’s aan die zijn opgesteld door sport- en gezondheidsdeskundigen. Je hoeft alleen nog maar het programma te kiezen dat past bij jouw doelstelling: of je nu opnieuw wilt starten met een sportieve activiteit, wilt afvallen, fitter wilt worden, je wilt voorbereiden op een wedstrijd of trailloop, de Decathlon Coach-app is er voor je! Stop je oortjes in je smartphone en maak gebruik van de live vocal coaching. Als je een beginner bent, kan de coach je bijvoorbeeld begeleiden op een training die wandel- en hardloopstukken met elkaar combineert, zodat je een comfortabel ritme vindt. Na 4 tot 6 weken ben je in staat om 30 minuten aan een stuk lopen. Als je al een doorwinterde loper bent, kan de app je coachen in de voorbereiding op je eerste 10 kilometer, het uitlopen van een halve marathon, of het lopen van een marathon in minder dan 4 uur. Decathlon Coach geeft je ongeacht je niveau de beste tips om beter te worden en sport nog toegankelijker te maken! 

Decathlon coach app

STEL EEN DOEL DAT JE MOTIVEERT

Decathlon coach app

LAAT JE BEGELEIDEN DOOR DE VOCAL COACH

Decathlon coach app

ONTDEK DE APP

EEN APP ONTWORPEN DOOR PROFESSIONALS

De Decathlon coach-app is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals uit de sport- en gezondheidssector. Een van hen is Philippe Propage, trainer van het Franse trailrun team. “De grootste traillopers van vandaag zijn ooit begonnen met enkele minuten hardlopen,” legt hij uit. “Daarom heb ik ingestemd om een trainingsprogramma voor de app op te stellen. Omdat iedereen met deze app vooruitgang kan boeken, ongeacht zijn of haar niveau. 20 minuten kunnen hardlopen is voor sommigen een even grote overwinning als het uitlopen van een trailrun voor een ander.”

~« "Ik had nooit gedacht dat ik zonder moeite of ademnood 20 minuten zou kunnen lopen. Het is me uiteindelijk toch gelukt!" » Camille

«"Toen ik deze app ontdekte, kon ik nog geen minuut lopen. Na 8 weken kan ik 30 minuten lopen zonder moe te worden. De coach heeft me zin doen krijgen om te lopen. Ik kan niet meer zonder!" » Anne-Lise

 

Decathlon coach app

VOLG JE VOORUITGANG GEEF JE SESSIES WEER

Decathlon coach app

OP JOUW RITME EN ZONDER PIJN

Decathlon coach app

BEREIK JE DOEL NET ALS HEN

Downloaden de applicatie (ook in het Nederlands):