We onderscheiden de sporttassen op basis van hoe je ze draagt. Er zijn 3 manieren:

Sporttas met schouderband

Voor een regelmatig gebruik bieden wij een sporttas met schouderband aan. Deze tassen zijn duurzaam en hebben verschillende opbergvakken. Wij raden de KIPOCKET, ESSENTIEL, HARDCASE en ACADEMIQUE tassen aan. De kleinste maat heeft een inhoud van 20 liter en de grootste een inhoud van 75 liter. Daarnaast hebben we nog 2 INTENSIF tassen van 35 en 55 liter die je zowel als schoudertas en rugtas kunt dragen.

Hoe kies ik een sporttas?

Trolley sporttas

Om je spullen te vervoeren zonder moeite adviseren wij om een sporttas te kiezen met wieltjes. Deze trolley biedt een hoge duurzaamheid en heeft verschillende vakken om je spullen op de juiste manier op te bergen. Deze tas is ook zeer geschikt voor langere reizen. We raden de ESSENTIEL 30, 70 of 105 liter aan. De 30 liter tas heeft het juiste formaat om mee te gaan als handbagage in het vliegtuig! De 105 liter tas is ideaal voor het vervoeren van het clubtenue. Daarnaast hebben we ook nog de INTENSIF serie met tassen van 30, 65 en 90 liter die je ook op je rug kunt dragen.

Hoe kies ik een sporttas?

Rugzak

Als je regelmatig de fiets neemt raden wij aan een rugzak te gebruiken om je spullen te vervoeren. Deze tassen hebben allemaal verstelbare schouderbanden, een gewatteerde rug en veel zakken, waaronder altijd een apart schoenenvak. Daarnaast is er nog een apart zakje om een fles water mee te nemen. We raden onze ESSENTIAL rugzakken aan van 17, 25 of 35 liter. Voor wie graag voor of na zijn werk gaat sporten hebben we de laptop rugzak INTENSIF 25L ontwikkeld met een laptopvak aan de rug kant zodat je die altijd veilig bij je draagt. Daarnaast zijn er nog 2 INTENSIF tassen in 35 en 55 liter die je zowel als rugzak en schoudertas kunt dragen.

Hoe kies ik een sporttas?
sporttas kiezen

Diego

Voetbal expert

De sporttassen KIPOCKET en ESSENTIEL zijn zeer compact! Je kunt de gehele tas in het zijvak opvouwen, zodat deze gemakkelijk is op te bergen.

Voor vragen staat Diego uiteraard voor je klaar: diego.jongen@decathlon.com